a meghivottak kozul, azert irok :-) kicsit fura ez a blog.hu neha – szoval a lenyeg, hogy bar tagokkent barki irhat bejegyzest (csak igy tudtuk megoldani, hogy vedve legyen az oldal), azert ne ijedjen meg senki, hogy mi most ide akarjuk atkoltoztetni az egesz csaladi emailezest. Nem muszaj a Sax...-nek a Jel...-ék nyaralasarol olvasnia es forditva. Csak arra gondoltunk, hogy a mi beszamoloink, amit ugyis elkuldunk mindket csaladnak es a kozeli baratoknak, lehetne egy ilyen kozponti helyen, ahol mindenki olvashatja, visszaolvashatja, nezegethet kepeket es kommentálhatja is az esemenyeket. Ahol en kielhetem a css-szerkesztesi vagyaimat, ahol osszegyujtottuk a linkeket, hogy miket olvasunk, kedvenc zeneinket is megmutathatjuk es beilleszthetjuk a videokat a harom gyerekunkrol, a kirandulasainkrol, nyaralasainkrol, anelkul, hogy barkire ratukmalnank az elmenyt.

 

Szoval gyertek gyakran, olvassatok, nevessetek, csodalkozzatok, kuldjetek nekunk uzeneteket, es aztan vegyetek fel a telefont, ha hivunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr351039262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása