Volt egyszer egy lány akivel nem történt soha semmi érdekes. Egy napos vasárnap délután, ahogy otthon ült és unatkozott, arról fantáziált, hogy milyen lehet a többi ember élete, akikkel mindig történik valami? Milyen lenne egy délután amikor vele is történne valami?

Először szépen kiöltözne egyik kedvenc ruhájába, amiben úgy érezné magát mint egy igazi gazdag turista. Aztán fogná magát és elutazna egy nagyvárosba. Egy igazi világvárosba, mondjuk Bécsbe vagy Budapestre. Venne egy kiló epret (ha nagy meleg van, előtte talán be is hűtené) és nyakába venné a várost. Csinosan ámde szolidan kifestené magát és elindulna sétálni, kirakatokat nézni, fagyizni. Csak egy kis táskát vinne magával. Ja igen! Meg egy fiút aki elkísérné. A romantikus séta mégiscsak kettesben az igazi.

Útközben megállna a kiratakok előtt, és amelyik rendesen tükröződik, abban elégedetten nevetne csinos tükörképére.

Leülnének a szökőkutak kávájára, és hallgatnák az utcazenészeket, néznék az embereket, csip-csup dolgokról beszélgetnének és sokat nevetnének.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hazafelé bemennének egy igazi  bécsi kávéházba és vennének valami nagyon elegáns édességet. 

 

Kibontanák a bonbonokat és élveznék, hogy most ők a gazdag turisták akik megengedhetnek maguknak bármilyen luxust.

Elégedetten kóstolgatnák a csokoládét és jól éreznék magukat.

 

A lemenő nap utolsó langyos sugarai kísérnék útjukat, ahogy kéz a kézben hazasétálnának. Jó lenne. Bárcsak néha vele is történne bármi említésre méltó.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr391127455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

missMarple 2009.05.17. 23:35:02

*
"egy lány,akivel soha nem történik semmi" jeligéjű hölgynek üzenem, soha,de soha ne engedje kísérőjének (főleg ha az illető a T.B. álnevet viseli)hogy úgy kapja őt lencsevégre, amint szemben áll a fotóapparáttal, a fotós viszont befordulva domborít....

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.05.18. 09:57:23

@missMarple: hat, vagy legalabbis ne engedjem, hogy egyedul valassza ki a kepet a blogba... :P

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.05.18. 12:33:44

es meg azt is hozza kell tennem, hogy bar mostanaban sokat csalodtam a kezzel keszitett, hu-de-draga bonbonokban, ez a Sacheres kellemes meglepetessel szolgalt! nem is ertem, Bandi miert nem ertekelte a szokasos 10-es skalajan. A tipusok a megszokottak, de erzodik a tokeletes es minosegi alapanyag, a kremek lagyak, megsem gejl, visszafogott, de egyertelmu izek.
süti beállítások módosítása