... a megszokott kerékvágásba.

Ugyan meg csak egy adag ruha lett kimosva, es éppen, hogy csak be lehet jönni már az ajtón (mert ugye minden cuccot az eloszobában raktunk le), de én már túl vagyok egy hátamközepébesekívánt eloadáson (es nnak megirasan), szóval szinte már minden a régi.

Gondolom, jövo hét végére már a múlt ködébe fog veszni a nyaralás, sot, a nyár is, ugye, de sebaj. Be kell valljam, hogy mar várom, hogy pulovert vehessek, meg hogy jolessen egy kad meleg viz, egy forro kakao estenkent, meg hogy megint jojjenek vendegek (es ehhez van egy jooooo nagy tököm tszm-rol, gyonyoru narancssarga, mar alig varom, hogy leves legyen belole!)

Es a sult almat is varom, meg a sutisutest, es van egy csomo kreativ lakasdekoracios otletem, sot, azt is kitalaltam, hogy mit kerek karacsonyra :D.

Az meg egy kicsit homalyos, hogy a nyaralas-beszamolok hogy fognak felkerulni ide (felkerulnek-e valaha), mert ugye van egy szuper kezzel irott (tehat olvashatatlan) naplonk Parizsrol es New Yorkrol is, de nem valoszinu, hogy valaki mostanaban nekiallna begepelni azt a cca 30-40 oldalt. Gondoltam arra, hogy beszkennelem az irott valtozatot, aztan bogarassza aki akarja, csak akkor a kepeket nehezen illesztenénk a szovegbe. (NH-né gondterhelten rancolja a homlokat, majd ugy dont, problemammegoldas helyett inkabb elmegy ebedelni)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr301415310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása