Horgolásra! :) Végre kaptam fonalat, amilyet szerettem volna amilyet a Hoferben lehetett kapni (o, igen, mert ott a pekaru es a felvagottak kozott ilyen dolgokra is bukkanhat az ember), es kicsit mar ugyis unom a tavalyi feket kezmelegitomet, szoval egy ilyet horgoltam:

Vagy negyszer bontottam vissza, mire kikristalyosodott bennem, hogy hogyan is szeretnem, mert mindig valami ujabb megoldas jutott az eszembe. Es persze kb soronkent hordoztam korbe a csaladban, hogy begyujtsem a bokokat es a kritikakat. 

Lehet, hogy lesz hozza valo sal, meg ilyesmik, meg gondolkodom. Ha valakinek van felesleges fagombja, akkor en szivesen megszabaditom tole.

 

 

 

 

 

 

 

ps az ciki, ha tegnap este mar hianyzott a Hannah Montana a horgolas mellol? majdnem bekapcsoltam!  Visszafejlodtem volna egy tizeves szintjere??? Ciiiikiiiiii, uuuuuuuuu   (ö, ha a ciiiiikiiiii-t nem ertitek, oruljetek, es a jovoben se nezzetek Hannah Montanat! :D)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr41492840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

öregördög 2009.11.02. 23:00:35

Tek.arra, hogy éjjel 11 van, nem megyek ki a garderobe-ba,de szerintem nekem van fagombom (is). Nagyon-nagyon ügyesen horgolsz, de miért bünteted az ujjaid Tőled távol eső részét, már tudniilik, hogy azokat nem öltözteted díszbe?!

Gem 2009.11.03. 09:42:50

Ahhoz kell a gomb, hogy ott is folytatódjon :-)

vackor1b 2009.11.03. 09:43:50

Fagomb ügyben emlékeztetnélek arra az ominózus forrásra, amit a telefonban emlegettem neked!
Egyébként csodaszééééép :)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.11.03. 10:59:54

@öregördög: ha az ujjaim vegen is lenne kesztyu, nem tudnek akarmikor horgolni!! :D

egyebkent ez direkt ilyen kezmelegitonek akartam, tavaly sokat hordtam ilyet, mert nem volt tul hideg.
de terveztem hozza legombolhato ujjmelegitoket is, de ahhoz kell a gomb (Gem sokaig hallgatta a kulonbozo terveimet, azert tudja :))

bar akkor nem tudom, mi lesz a huvelykujjammal.... nehez problemak ezek...
süti beállítások módosítása