szivesen irnam, hogy TB-vel leultunk vasarnap delutan a baratsagos, meleg konyhaban, beraktunk egy karacsonyi lemezt, dudoltuk, hogy "palotaba es kunyhoba nagy örömet vigyetek", es kozben szines papirokbol nagy nevetesek kozepette ragasztottuk, állítottuk ossze az idei adventi naptarunkat. 

 

 

az igazsag az, hogy marha hideg volt nalunk tegnap, es uresen még gyonyoru volt a naptar, de sajnos a sok kincset, amit bepakoltunk egymasnak, mar nem birta a papir/ragasztopisztoly kombó, es ugy ahogy volt, leszakadt az az egesz. 

Probaltuk osszetuzni, de a kis tuzogep nem vitte a dupla kartont, ezert -bar minden vagyam egy forro furdo lett volna es aztan egy kis horgolas- eloszor vegigjartam azokat a szomszedokat, akiknel egett a villany, igy nem tagadhattak le, hogy otthon vannak, utana pedig, mivel nem jartam sikerrel, bebicikliztunk fel kilenckor az intezetbe, es hazahoztunk egy nagyobb tuzogepet.

November van, hideg, es dombon lakunk.

Es a nagyobb tuzogeppel Bandi nagy nehezen osszetuzte, de mikor felemeltem, akkor mashol szakadt szet.

Es akkor mar fel akartam adni, kinek kell adventi naptar, micsoda hulye otlet.

TB is valami hasonlot morgott a bajsza alatt, mikozben puszta kezzel probalta behajlitani a kis tuzokapcsokat.

Mikor felemeltem, sajnos nem csak ott esett szet, ahol eddig a ragaszto erosen tartotta, hanem valamilyen oknal fogva az osszetuzott reszek is. Majdnem bogtem.

Akkor Bandi kisse ingerultebben tuzte meg, azt mondta, ha most is szetesik, paros labbal fog rajta ugralni. Aztan kiderult, hogy a sok benazas utan rosszul raktuk ossze, mert a 17 utan a 20 jott, es kimaradt a 18, 19.

Kozben kiestek az ajandekok, es nehany meglepetesre fenyt derult, valamint szetszakadt tobb csomagolas is. Akkor jott az otlet, hogy mivel mar ugyis bena az egesz, celluxozzuk ossze. 

Hat csikot nyomtunk ra, remelem, december vegeig kitart.

 

Ennel profibb keprol abrandoztam, kielemve egy-ket jol sikerult reszletet, de oszinten elegunk lett belole ugy este fel tizenegyre.

 

 

 

 

De az enyem volt az egyes szam, es nyaloka volt benne. Megiscsak megerte a sok hajcihő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr781568294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gem 2009.12.02. 11:09:05

Ez majdnem szuperül néz ki, én egyetlen dolgot hiányolok benne: nem elég nyilvánvaló, hogy hol tartunk a naptárban. Kéne, hogy minden lyukon jól láthatóan lógjon ki sárga, csak ott nem, ahonnan már kivettétek.
Egyébként én fognék egy erősebb zsinórfélét, és a két oldalán végigfűzném, az elég erős lenne.

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.12.02. 11:23:09

ja, mert nem beszeltuk meg rendesen a koncepciot, aztan Bandinak szegenynek egyedul kellett -es elsonek- bepakolnia az adagjat. es o komolyan vette a feladatat, es rendesen becsomagolta-lecelluxozta a dolgokat, amik igy merettul fuggoen, nem mindig lognak ki. En meg csak becsavartam a papirba - mondjuk ezert is esett ki az egyik tegnap, felfedven a titkot.
süti beállítások módosítása