TáltosBandi 2010.01.13. 21:04

Helló világ

-Kipp.Kopp.

-Ki az?

-Hazajött a blogra a humorérzék!

Buék!!!

Hát kedveskéim nem fogják elhinni mi történt velem a minap.

(Elnézést de elfelejtettem a viccet, mert közben a gyerek N.H.-né tönkretette a fürdőszobát. Akinek egy fürdéshez kell minimum egy bögre müzli (tejjel természetesen) valami, amit a kádbaszórhat és csillog/villog/pezseg, egy jó könyv, valami, amin internetezhet, ha megunja a könyvet, és egy csíz meg egy csupasz körtefa. A tej kiömlött a könyvre, a telefonra, az internetre, a radiátorra, a szőnyegre, a földre, a ruháira. A müzli ugyanebben a sorrendben ugyanezekre a helyekre. Kicsit azért érintett érzékenyebben a malőr, ugyanis ma (szerda=flyLady) négykézláb porszívóztam, suvickoltam, csuszatoltam a fürdőszobát ami egészen ma 20:15-ig szép maradt. Kár, hogy addig senki nem láthatta. Mindegy, most sem néz ki annyira súlyosan, mintha kakaó lett volna a bögrében. Persze nem olyan fából faragtak, hogy ilyen kicsiségen fennakadjak. A gyerek N.H.-né a kádban tisztul, csináltam neki másik bögre müzlit és megmondtam, hogy ha a telefonja beleesik a vízbe, akkor nekem ne kiabáljon, hogy segíííííítséééég hanem maradjon szép csendben és ne zavarjon. Atyavilág! Gyanúsan nagy a csend. Remélem nem fulladt a kádba.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na. Nem emlékszem mit akartam. :)

Üdv a fedélzeten! :)

 

8 komment

Címkék: fürcsi

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1001670467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

missMarple 2010.01.13. 22:42:00

×Minek ide még egy gyerek?

×"Csobbanj bele a kád vízbe. Kezdd arcradírozással a szépítkezést, majd tegyél fel egy mélytisztító arcmaszkot. Reszelővel hozd formába a körmeidet a kezeden. Mosd le az arcpakolást, és szedd ki a szemöldöködet. Kend fel a hajpakolást. Míg a pakolás dolgozik, szabadulj meg a szőrtől a lábadon, és reszeld le az addigra alaposan kiázott bőrkeményedéseket. Végül jöhet a tusolással összekötött hajmosás. Szánj még két percet magadra, és pótold a bőröd zsírveszteségét testápolóval."
De mihez kell ide egy csíz meg egy csupasz körtefa?

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.01.14. 10:04:44

csiz es csupasz kortefa?

megvannak a magam titkos modszerei... ;)

Bp-i 2010.01.14. 12:02:57

Tuti Tipp!

Rendetlen a barátnőd?
Nem vigyáz a rendre, tisztaságra, amit
kemény munkával elértél?

Kedveskedj Neki!
Szárítsd meg a haját fürdés után. Helyezd áram alá a készüléket, kapcsold be, majd úgy dobd felé, hogy ne bírja elkapni, a vízbe csobbanjon.
Majd meglátjuk, ez hogy tetszik Neki...
;-)

TáltosBandi 2010.01.14. 15:14:25

@Bp-i: Szerintem túl sok amerikai vígjátèkot nèzel, amiben házaspárnak látszó sorozatgyilkosok teszik el egymást láb alól. Le kellene jönnöd kicsit vidékre. Jót tenne a friss levegő. ;)

Gem 2010.01.14. 16:50:25

@missMarple: A gyereket nem azért tartjuk, hogy feltétlen ő növelje az entrópiát, hanem hogy legyen, aki tíz év múlva ágybahozza vasárnap a reggelit...

missMarple 2010.01.15. 08:45:47

@Gem:
...nem is feltétlen.....nagyonis feltételekkel,követelésekkel, elvárásokkal és ellentmondást nem tűrő kritikai érzékkel!

...hogy ágyba?..meg vasárnap?..valami rémlik...

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.01.15. 10:10:55

@missMarple: na, latom, lesz egy kis beszelgetnivalom Bandival ;)

öregördög 2010.01.17. 10:05:18

Hm. Egy szülőnek nincs választása. Szeretni kell gyerekét!
süti beállítások módosítása