Ez senkit sem erdekel rajtam kivul, akar tovabb is lapozhattok.

Szoval arrol van szo, hogy hetfo ota nincs rinyálás nyafogas. Vasarnap este, mikor mar azt hittem, sztahanovista vagyok, es hamarabb kezdem a "minden rendben" projectet, akkor meg beficcent egy óras várakozás a Keletiben (lekestem a vonatot - borisvian kedveert: en mar az elozo posztban is emlitettem, hogy nem szép hely, csak valahogy elkerulte a figyelmet) meg nyafogas, meg unalombol ropi eves, meg faradtsag. De aztan csak vege lett annak a napnak is.

Es hetfon meg mindig kitartoan sutott a nap, es hirtelen marcius lett, es a reggeli keszulodesben helyere raktam par dolgot. Es borzaszto buszke voltam magamra. Mert a lakas mar kezdett nagyon eldurvulni.

Szoval miota kek az eg, es nincs kifogas, mar dolgoztam egy csomot, elkezdtem rendberakni az iroasztalom a cégnél, mert már nem emlékeztem a színére, otthon leszedtem az osszes karacsonyi/teli diszt (az hagyjan, de el is pakoltam!) kikerultek a szines papirviragok a bejarati ajto ele, meg kiskacsak hapognak a furdoszoba ablakaban (ez nem olyan nyálas, mint amilyennek igy elso olvasasra tunik), csillog-villog a furdoszoba (FlyLady, 1-es zona), szaradnak a szonyegek (TB erdeme), van mar tiszta ruhank is (bar meg nedves), lemostam az ajtokat (na jo, az 1-es zonaban, szoval bejarati ajto, furdoajto, nappali ajto), lemostam a tukroket, letoroltem a kapcsolokat. Vegre lefutott a mosogatogep, es bepakoltam a szennyest a mosogatobol. Ilyenek.

Kis lépés az emberisegnek, de nagy lépés nekem.

Es mindezek utan meg horgoltam is, TB keso ejszakaig volt a szinhazban.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr231805103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ruju 2010.03.03. 14:16:29

Csak én, csak én vagyok, ki punnyad a vidéken... mint a tikkadt szöcskenyáj :-D De neked nagyon örülök (bár végigolvasni is fárasztó volt ezt a rengeteg sok munkát, mondhatnám nézni is tereh, ha már ilyen hangulatban vagyok :-DD)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.03.04. 17:30:39

@Ruju: na jo, nekem nincs otthon ket puszilgatnivalo gyerekem. Igy azert konnyebb -
süti beállítások módosítása