itt a cégnél most az a téma, hogy a management board beijedt az állatvédoktol, hiszen az épületbe az nem jön be, aki nem akar, még szegény recepciós lányok is annyira el lettek dugva a fenomenális epítész által, hogy nincs visszatartó ero. Mármint ami a PETA-s hadakat visszatartaná attól, hogy dobostortát dobjanak a management board arcába. 

És most a fiúk dolga, hogy elorukkoljanak valami fáintos ötlettel, hogy lehetne levédeni az épületet, úgy hogy azért a barátságos, nyitott terek megmaradjanak és a tervezo is beleegyezzen.

A legegyszerubb ötlet, miszerint zárjuk be az ajtókat, és csak az tudjon bejönni, akinek kulcsa van, az nem jó, mert ha a bejárati ajtót z´rjuk be, akkor a sok szerelo, szervizes, ügynök, vendég, szállító, postás, sofor sem tud bejönni, legfeljebb, ha elotte bekopog az ablakon a recepciós lányoknak, ami azért elég vicces.

A második védelmi vonal az emeletek külön bejárata, én kibékülnék vele, ha ezt zárnák be napközbenre, de ez sem jó, mert mi van ha az álnok állatvedo mögöttem sunnyog, és beteszi a lábát a küszöbre, mielott az ajtó becsukódna mögöttem? És ha egy ilyen bejön, akkor beengedi a többieket, és akkor ki tudja, mi fog történni, röpül majd a dobostorta, lendül a festékszóró, jobb nem is belegondolni.

´mondjuk szerintem lehetne valami riasztógomb az ajtó mellett, és ha látom, hogy sunnyog mögöttem a szemét kis állatvedo ,akkor jól megnyomnám, ahelyett, hogy kinyitnám az ajtót. PErsze ez sem jó, mert mi történik, ha megnyomom? Feljön a 40kilós Vera a recepcióról?

Mert ugye, azt mondanom sem kell, az fiúk nem akarnak ide kigyúrt biztonsági szolgálatost, mert akkor feltunobb lenne, hogy milyen kis ványadtak a mieink. Mert hát azok, persze én ezt így is látom, nem kell hozzá ellenpélda.

Aztán volt az az ötlet, hogy a facility manager srácok felszoknának a tetore, ahol be lenne élesítve egy puska, vagy mi (van ennek valami speckó neve, csak a lányagyam nem fogadja be), és nemes egyszeruseggel kilonenek mindenkit, akit nem ismernek, megis az epulet kozelebe mereszkedik. Persze nem biztos, hogy az összes dolgozót fejben tudják tartani, így viszont megoldodna a facility manager másik kruciális problémája, miszerint nem ferünk el az élületben, amibe két éve költöztünk, mert mi kéremszépen egy dinamikusan novekvo ceg vagyunk, dinamikusan fogyó üres irodai helyekkel.

Aztán szóba került még a fémdetektoros kapu, de azzal az a baj, hogy 1., a dobostortát nem szűri ki, 2., ahhoz is kell valami bizttonsági személyzet. Ráadásul tortát / sütit a mieink is hoznak néha be, annak akkor meg kéne valami szűrés vagy valami rövidebb út a hallon keresztül a konyhába.

Aztán az egyik főnök állítolag beleszeretett valami másik cégnél egy forgóajtóba, ami csak egyesével engedi be az embereket, szerintem ugyan ez sem nem oldana meg semmit, de az biztos, hogy nagyon pöpecül nézne ki.

Szóval elég sokféle megoldás született már, leginkább ebéd közben indul be a fantáziánk, de még egy sem lett díjnyertes. Kíváncsi vagyok, hogy fogják majd megoldani, meg arra is, hogy van-e ennek az aggodalomnak bármi valós alapja. Mert ha igen, akkor az nagyon izgi, biztos benne leszünk a hírekben, ha támadást intéznek ellenünk, éreztem én, hogy át kell jönni az alapkutatásból az iparba, mert itt zajlik az élet. Az igazi.

 

3 komment

Címkék: icll

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr881974556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

missMarple 2010.05.07. 10:35:11

"Csak hang legyen és fény, sok szép halott állat
Mutassa neked, hogy mennyivel jobb nálad..."

www.youtube.com/watch?v=0z4ZLj7AKlg

TáltosBandi 2010.05.07. 10:38:27

Szerintem ezeket az arcokat elég könnyű kiszűrni. ;)

Gem 2010.05.07. 22:53:50

Hát igen, múltkor amikor meglátogattuk az igazgatótokat, mi is rengeteget kerestük a recepciót, hogy hol is kéne szólni, hogy csókolom, megérkeztünk. Kintről könnyebb volt meglátni az ablakukat, mint a bejáratnál betévedni hozzájuk.

Miss Marple nagyot nőtt a szememben :-) (mármint, hogy ilyeneket ismer)
süti beállítások módosítása