Még csak annyit a polgármesterkérdéshez, hogy hétvégen Tszm-en TB folyton hiányolta, hogy nem csinálok róla kampány-képeket.

Pl. az új polgármester-jelölt, Táltos András a tszm-i Lajos bácsinak segít (kép: TB lóg a diófánkon, és furészeli az ágakat, amiket apukám kijelöl neki)

Aztán, Táltos András, az árvízi hős, tszm-i gyerekeket ment

(kép: TB derékig elmerül a patakban az ér jeges vizében, ölében Zita unokahúgommal)

ez utóbbi jelenet egyébként nagy derültséget, valamint a szombat délelotti családi séta gyors befejezését jelentette, a társaság szinte valamennyi tagjából csöpögött a víz, ahogy vert seregként bandukoltunk haza.

Szóval úgy tunik, TB felveszi a harcot.

3 komment

Címkék: viktor tszm

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr342385377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vackor1b 2010.10.20. 09:56:58

Mi az, hogy "vert seregként"? Én például nagyon vidám voltam a fürdés után is, annak ellenére, hogy deréktól lefele csorgott rólam a víz :D És volt, aki szárazon megúszta. Egyébként meg ritkán van olyan kirándulás, hogy valami apróbb malőr ne történne. Ettől lesz emlékezetes. Mennyit fogunk ezeken még nevetni 80 évesen!!! Azt sajnálom csak, hogy a kis hiper-szuper fényképezőm nem volt nálam, bár lehet, hogy pont ez mentette meg a tönkremeneteltől.

mágnyes 2010.10.21. 19:30:02

Egy "ezeréves" bejegyzésemben a blogomon valahol már elmeséltem, hogy a legkisebb (most 9) éves gyerekem teljesen elszántan készül polgármester lenni. Összegyűjtötte a család kopogtató céduláit és mi szavaztunk is rá :)
Hát valaki legyen már polgármester, valaki aki olyan igazi EMBER :)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.10.22. 11:28:01

@mágnyes: ha valami közeli helyen lesz a gyereked polgármester (20év mulva? :)) majd csinalunk valami kistersegi összefogást. "Falvak, normalis polgarmesterrel" cimen :)
süti beállítások módosítása