Varrós bejegyzés lesz, mert az már régen volt. Szóval nem tudom, nálatok hogy van, de nálunk az összes farmernadrág az ülepénél kopik és szakad el. Máshol tökéletes. Mostanra kifejlesztettem egy foltozási módszert, amit ha idejekorán megcsinálok, jelentősen megnöveli a nadrág élettartamát, de már így is felgyűlt vagy 4-5 szakadt farmer a háztartásunkban. Kidobni nincs szívem, mert annyi jó anyag van benne, de túl sok ötletem sincs, hogy mire használjam el. És elég sok helyet foglal.

Többszörhasználatos bevásárlószatyorból meg egyébként jól állunk, de úgy látom, fogyóeszköz, mivel Bandinak korlátlan a teherbírása, és ezért jól meg szoktuk őket pakolni a boltban - ezt nem bírják túl sokáig. Gondoltam, kipróbálom a farmereket, ha csak egy pár hónapra is új értelmet adok az életüknek, már jól járunk. Újrahasznosítás, rulez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Többé-kevésbe 2 nadrág ment el rá (mert) A szokásos NH-né-féle módszerrel szabtam-varrtam, azaz essünk neki egy ollóval, gondolkodás nélkül, ez okozott később meglepetéseket (pl mikor a 23 centis oldalfalhoz nem passzolt a 20 centis feneke - pedig eskü, hogy lemértem), és újfent megfogadtam, hogy legközelebb precízebb leszek. Nevezhetjük a varrást személyiségfejlesztő foglalkozásnk?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr422422029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ruju 2010.11.04. 20:34:35

Jajjj, én irigykedem, hogy mi mindenre van időd! :-D

Tuskó Hopkincs 2010.11.04. 23:23:17

Ez az!

Én is mindég elteszem, hogy csak jó lesz valami, csak THné morog, de ismét csak igazolva látom saját igazamat! Köszönöm NH-né, hogy visszaadtad a szakadt farmerekben való hitemet!

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.11.05. 11:40:21

@ruju: háát, igaziból ezt régebb óta tervezem, mint azt, hogy kifestem a körmöm...

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.11.05. 11:42:10

@Tuskó Hopkincs: azért az nem mindegy, hogy csak megorzom, vagy legalabb ötlet szinten tudok valami megoldast az ujrahasznositasra :)

vagy van egy hatalmas pincem, amit tele lehet ilyenekkel pakolni, aztan varni az ihletre

vackor1b 2010.11.05. 14:29:28

Tényleg szuper. Nekem főleg a mérete tetszik. Az én bevásárló szatyraim olyan picik. De ha legalább 3-at magamra akasztok és még Z. is ugrálva rángatja a karomat, akkor azt hiszem, lehet, hogy elég :) Ja és azok beférnek a táskámba minden feltűnés nélkül. Lehet ezt a nagyot nem tudnám olyan picire összehajtani. De azért tetszik. Még varrnék rá nagy napraforgókat. Mert azok most annyira tetszenek.

Gem 2010.11.05. 19:21:56

@Tuskó Hopkincs: Te most mégis melyik THnéról beszélsz már megint???

Kalor 2012.11.04. 22:06:19

hat ez nagoyn tetszik! felveszem a sohanemfogmegvalosulni-dejootlet listamra :)))

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.11.04. 22:09:40

@Kalor: :D pedig nagyon szuper, hidd el, akár 20 kilót is kibír (persze kell hozzá olyan is, aki azt elbírja, én ezért járatom Bandit kondiba)

Kalor 2012.11.05. 00:14:32

@Nils Holgersonné: hmmm, valamit ki fogok talalni, hogy fogyjanak a dolgok arrol a listarol :)) tenyleg ideje, egyre tobbszor gondolok arra, hgoy masok osztjak be az idomet, pedig azert csak nekem kellene.

babaBonBon 2012.11.05. 14:47:09

Nekem is van raktáron megint 2 ilyen farmer. De az egyiket annyira szeretem, hogy nincs szívem szétvágatni senkivel (mert nincs gépem és kézzel meg nem állnék neki). Szóval azt találtam ki, hogy veszek bőrt, vagy műbőrt, tök jó meg tök szép barnát és olyan betétet varratok rá, amilyen a lovaglónadrágokon van, mert az amúgy is nagyon tetszik!!!
Ezt majd anyukám fogja megcsinálni.
Bár egyenlőre még nem tud róla...
süti beállítások módosítása