akkor most elmondanám, hogy Táltos Bandi a világ legintelligensebb, legérzékenyebb, leghelyesebb, legkedvesebb férfija. Bocs mindenki mástól, de ebben biztos vagyok. Egymáshoz legalábbis tökéletesen illünk. (és egyébként a legjobb és második legjobb barátait is szeretem, bár tagadhatatlan, hogy egyik-másik tettük bekerült a családi legendáriumba)

De mivel a kapcsolatunk egyszeruen 100%-os, muszáj néha egy kis vitát generálnunk, csak hogy meg ne utáljanak minket a többiek. Ilyenkor szoktunk azon veszekedni, hogy akkor most egyedül, vagy kettesben menjünk-e vásárolni, mert igaziból mindketten együtt szeretünk, meg hogy akkor most kapott-e Bandi ajándékot, vagy sem.

Aztán együtt ebédelünk és kibékülünk, és folytatódik az idill.

Na, de igaziból nem is ezt akartam írni, hanem mindenféle mást, mint régen, amikor még nem csak kommentgeneráló írásokkal rukkoltunk elő, hanem érdektelen szemelvényekkel az egyhangú éltünkből.

Például, hogy a nemrég felmondott főnököm helyébe visszajön egy fickó, aki két éve mondott fel a cégnel azért, mert nem egy vezető-típus, és a többiek általában lemosták a pályáról. Nem hülye persze, csak visszahúzódó. Én kb egy évig dolgoztam vele gyakorlatilag egy légtérben, de két mondatnál többet nem váltottunk hetente. És akkor elment a messzi északra (mondjuk egyébként is svéd), valami Ráktérítőn túli kisvárosba, ahol az erkélyéről csak a végtelen svéd erdőket és tavakat látja (küldött képet). Fél évig sötét van és éjszaka csak az északi fény világítja meg játékosan a magányos, hideg heverőjet a kihalt szobában. Nincs verseny, nincs tülekedés, nincsenek parttalan viták és elvtelen húzások. Nincs ipari verseny, nem kell asztalra csapni.

De úgy tunik, két év még egy edzett, melankolikus skandinávnak is sok az ilyenből, és először a tollaslabda bajnokságunkon tunt fel (meg is nyerte), aztan tegnap jött a hír, hogy megint itt fog dolgozni. Most gyakorlatilag ugyanazt a (magas) poziciót kapja vissza, amije volt, es amiben egyszer mar marha rosszul érezte magát.

Csak én érzem úgy, hogy nem lehet sikeres ember?

 

 kép innen (vagyis akartam képet, de a blog.hu nem akarja, nézzétek meg itt)

 

3 komment

Címkék: icll

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr842469952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filotás lili 2010.11.24. 20:06:33

Ez esetben nyugodtan szállunk fel holnap után a buszra. :-)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.11.24. 20:44:17

ó, remélem, csak viccből írtad, hogy eddig nem jöttetek volna nyugodtan!

filotás lili 2010.11.25. 13:26:44

@Nils Holgersonné: Persze. Nem vesszük komolyan ezt a műhisztit, amit Bandi (aki egyébként rendkívül kedvesen meghívott minket Hozzátok) a drága ajándékért cserébe bemutatott. :-) :-)
süti beállítások módosítása