Ezt már a darab rendezője is észrevette, mert ha van pár másodpercem amikor semmit nem kell csinálnom, akkor előveszem az internetet a zsebemből és elfoglalom magam.

De ma este rá kellett jönnöm, hogy nem egyszerűen arról van szó, hogy néha elfoglalom magam, hanem kicsit többről.

Ketten megkérdezték ma este, hogy odaülhetnek-e az asztalomhoz, mert már sehol nem volt hely. Addig pillantottam csak fel amíg válaszoltam, (így is vesztettem egy tizedmásodpercet a kanyarban) és utána már nem is beszélgettünk.

célegyenes

Utána jöttek oda hozzám többen is, hogy hú, meg ha, és látták, hogy Domingóval vacsoráztam.

Gondolom még megnyalja, ha sós.

Mit mondjak, engem is meglepett, ugyanis húsz percen keresztül fel se néztem a mobilból. Talán mindenkinek jobb volt így. Ő tudott nyugodtan enni, én pedig nyugodtan játszani.

Kíváncsi vagyok ő mire gondolt, hogy én mekkora sztár lehetek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr662489114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babaBonBon 2010.12.03. 14:25:04

vagy inkább arra, hogy fogalmad sincs kivel ülsz szemben XD

missMarple 2010.12.03. 15:10:25

a jó öreg Domingo.Ő a darabbeli Neruda?

A Rádió honlapjáról:

Negyedórás vastapssal köszöntötte a közönség a betegségéből felépült Placido Domingót a milánói La Scalában. A 69 éves tenor Verdi Simon Boccanegra című operájának címszerepét énekelte. Boldog vagyok, hogy újra közönség elé léphetek - mondta a háromórás előadás után a világsztár.

Az énekes februárban, japán turnéja közben került orvoshoz erős fájdalmakkal és akkor derült ki, hogy rákja van. A betegség fölött aratott győzelmet eddigi legnagyobb sikerének nevezte a világhírű operaénekes.

Domingo júniusban a londoni, majd júliusban a madridi operaházban énekli a ritka bariton szerepet, szeptemberben pedig Los Angelesben, Pablo Neruda chilei költő szerepében lép fel a Neruda postása című produkció világpremierjén.

babaBonBon 2010.12.03. 17:40:30

@missMarple: szabadidejében pedig a táltos-gyerekkel vacsorázik :-D

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.12.03. 21:32:07

igen, igen, ő lesz Neruda! ezt a los angelesi produkciót hozták át Bécsbe.

nux vomica 2010.12.04. 01:09:00

Táltos Bandi! nem is hallottad,hogy beszél hozzád Domingo, azt hitted az iPhon játék lett beszédes.
süti beállítások módosítása