én nem tudtam, hogy többféle M&M's van. És persze, hogy nem azt vettem, amelyik a receptben van. És persze, hogy szombat éjjel van, és egy faluban vagyok. És a dolgok mindenféle konstellációjából adódóan ez az utolsó napom/hétvégém a karácsonyi dolgok elintézéséhez. Még jó, hogy sanyarú gyerekkoromnak köszönhetően mindig van B-tervem. Mert vettem aszalt áfonyát, és akkor csinálhatom a másik receptet. És az áfonyából csak háromnegyed bögre kell, hmm, akkor megehetem a zacskóban maradtakat. Nyami.

Ja, a pekándióból kell háromnegyed bögre, az áfonyából egy egész bögre kell. 

Kellett volna.

Basszus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr812510102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babaBonBon 2010.12.12. 18:45:34

Hmmm! Hát ezekből a finomságokból meg mi fog kisülni?
Mint rendszeres blogolvasó és kommentelő követelem - szerintem sokak nevében - legalább az egyik receptet!!!
;-)
Jó készülődést!

ruju 2010.12.12. 19:16:40

:-DDDD. Ja nem, bocs! :-((( Nekem nem kell (ráér a) recept, de az m&ms-re vevő vagyok! :-D

vackor1b 2010.12.12. 19:45:45

Na ezért van az, hogy ha egy ilyen csúnya szó, mint pl. a pekándió szerepel egy receptben, akkor nálam már vesztes. Mert tuti nincs itthon és mire beszerezném, már régen másra vágyom. Ezért van az, hogy csupa uncsi kajákat készítek.
Egyébként nem lehetett volna kivételesen helyettesíteni sima dióval? Nem olyan édes, de... És talán az még a kis faluban is lett volna. Éjjel negyed 1-kor is;)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.12.13. 07:22:41

@ruju: keso :), velülis kipróbáltam, és ezzel a félével sem lett rossz. HAcsak nem sütiben is jöhet.

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.12.13. 07:24:38

@vackor1b: ööö, félreértetted, pekándió volt (vagyis azt már eleve a szépnevu blansírozott mandulával helyettesítettem), csak az áfonyát ettem meg. (na jó, végülis elég lett, de azért voltak pillanatok, amikor majdnem lecsaptam a konyharuhát, hogy hagyjuk inkább az egészet)

babaBonBon 2010.12.13. 09:38:55

@Nils Holgersonné: Hát-hát, szerintem indíthatnál egy szavazást, hogy a blansírozott valóban szép szó-e?! (Ez a helyesírás javító nem is ismeri, olyan ronda... :-))

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.12.13. 10:45:35

a blansírozottról nekem mindig Blanche, a Csengetett, Mylord? szakácsnoje jut eszembe. Ott olyan jól tudták mondani, hogy Blaaans.
süti beállítások módosítása