Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez.  A képet ezúttal is köszönjük Táltos Bandinak, a Pálya Ördögének.

Ezek a havas, hideg téli esték pont jók egy kis nyári fényképnézegetésre, nem? Emlékeztek, amikor még meleg volt, és szandálban lehetett mászkálni?

Nils Holgersonné 2010.01.28. 10:06

hózik

A sokadik hóesésben az a jó, hogy az ember már nem aggódik, hogy el fog állni, meg elolvad és vége, hanem csak úgy nyugodtan élvezi a mesevilágot.nem ezt akartam belinkelni Csajkovsziktol, hanem egy hóviharosat, de a youtube kinalata is véges sajnos.

Elsokent panaszkodnek egy keveset, mert az jo (nekem). Az ev elso honapjat nem zartuk zartam valami jo anyagi helyzettel. Mondjuk nem ehezunk (sot!), csak puritan vastagnyaku protenstans énem szirenazik, hogy nincs tartalekom. Mert ha jon a végítélet a gazda, hogy szamolok el a…

TáltosBandi 2010.01.26. 15:23

új családtag

-Tudja, mi a különbség egy meleszendvics-sütő, és egy áramfejlesztő között? Nem? Akkor ne rendeljen internetről, mert átvágják. Nem merem kibontani a dobozt.Lehet, hogy robban. Elképzelésem sincs mi van benne. Tisztán emlékszem, hogy kis szendvicssütőt rendeltünk, nem…

süti beállítások módosítása