Nils Holgersonné 2011.09.08. 22:47

Jelszó

Az az igazság, hogy nincs túl sok kedvem írni, leginkább úgyis csak nyafognék, de ma eszembe jutott egy nyári sztori, amit elfelejtettem elmesélni, szóval az most ide pont jó lesz:

Elég ronda dolog, mikor az ember kívülről lát veszekedő párokat/embereket, és TB-vel egy ilyen élmény után megbeszéltük, hogy nem szeretnénk ennek kitenni másokat, mert égő. Persze egy jó kis indulatos vita hevében ezt nehéz észben tartani, kitaláltunk hát egy jelszót, aminek a kimondása azt jelenti, hogy: Drágám, ezt majd otthon megbeszéljük. Volt egy két vicces jelölt, de aztán a cicus lett a befutó (nem, nem ez, hasonló, csak nem akarom magunkat száz százalékban kiadni).

Piros, a turmixban van, és mielőtt megnyomtuk a gombot fehér volt. Mi az?

Nem önfényezésből mondom, de a premier elég sokat váratott magára, konkrétan aztán nyáron Grazban átmentünk két barátunkhoz ebédelni, és hát az indulással-érkezéssel némi feszültség generálódott, meglepő módon nem az én részemről. Kezdtük magunkat belehergelni, eszembe jutott, hogy itt a remek alkalom, mondtam is TB-nek, hogy Cicus, nem értem mi a baj, üljünk le kajálni. Erre TB végképp kiakadt, hogy mióta hívsz te engem cicusnak, mi ez már, dirr-durr, nagyon mérges volt rám, hogy ilyen névvel illettem én meg annyira elkezdtem röhögni, hogy már vitatkozni sem tudtam, ahányszor ránéztem TB elképedt arcára, újrakezdtem a vihogást. Leültünk kajálni, és míg a vendéglátók kihordták a tálakat, gyorsan elsuttogtam TB-nek, hogy mi olyan vicces, szerencsére aztán már ő is nevetett, szóval végülis hatott a jelszó, ha nem is pont úgy, ahogy vártuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr413212589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

missMarple 2011.09.09. 08:42:47

És van jelszó-emlékeztetőtök is?

Amúgy meg most jutott eszembe,hogy mikor utoljára mind a hárman egy helyen voltunk, fel is tűnt, hogy TB állandóan "cicusozott"...

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2011.09.09. 09:54:57

@missMarple: de nem, nem a cicus a jelszónk, azt csak úgy írtam! pont azért, hogy senki ne vonjon le elhamarkodott következtetéseket a beszélgetéseinkből :)
süti beállítások módosítása