De legalább erre a hétre jobban emlékszem. Volt ittalvós vendég, TB szülinap. Voltunk Juliékkal (Sára babájával) IKEÁ-ban, ahogy rendes kisgyerekes anyukákhoz illik, bár itt azt hiszem nem adnak bébiételt ingyér', mint otthon, vagy csak nem érdekelt minket. Hihetetlenül elment vele a nap, mondjuk főleg azzal, hogy utána még beugrottunk az SCS (Shopping City Süd) más boltjaiba is. Lili jól bírta, egész nap kendőben, micsoda boldogság, ilyenkor enni is elfelejt, én meg tejben tocsogok. De jó volt. 

Aztán sütöttünk Bogiékkal (Leon babájával) mézeskalácsot, kezdünk nagyon belejönni a kisbabás szocializációba. Micsoda mázli, hogy az itteni magyar barátnőimből három is most szült. Ez a sütés dolog egyébként viccesen alakult, délelőtt tíztől este kilencig egy adag mézeskalácsot sikerült begyúrnunk, kiszaggatnunk és megsütnünk. A díszítésről még csak nem is álmodtunk. Nem tudom, hogy ez a két kisbabának volt-e köszönhető, vagy csak lassúak voltunk, mindenesetre jól szórakoztunk.

És tegnap meg vendégek voltak, Nikolék jöttek, megint lesznek fotók, éljen. Megsütöttem ezen a héten a harmadik tepsi sütimet, néha egy hónap alatt nem jön ennyi össze. 

Az elején valahogy úgy képzeltem ezt a heti beszámolót, hogy hét közben mindig publikálom, ami kész van, vagy ami történt, így vasárnap csak egy rövid összefoglaló kell linkekkel. Ha ha.

- mézeskalács :: pipa (nem úgy, és nem annyi, de mint tegnap kiderült, advent első vasárnapja csak a jövő héten lesz, nem tegnap volt, és már csak díszíteni kell a mézeskalács-koszorút, szóval jól állok)

- kézmelegítő re-crochet :: hááát, elkezdtem, de megint csak azt tudom felhozni mentségemre, hogy legalább tudom, hogy nem lustaságból nem haladtam vele. Ez a listázásnak nagy előnye, olyan nagy a nyomás a nyilvánosság miatt, hogy ha tudtam volna, dolgoztam volna rajta, de tényleg

- újtakaró beszegés :: pipa   ez több időt vett igénybe, mint gondoltam. Minden egyes öltésnél igazgattam, hogy szépen álljon. De kész, majd horgolás is kerül rá, csak nem egyszerű kitalálni, milyen legyen a szegély *

- napi félóra szellemi energiák töltögetése :: pipa (jó, nem volt túl magasra rakva a léc - ebbe egyébként a sima regényolvasást nem számolom bele, ez kifejezetten az elmélyülés ideje, nem írok róla bővebben, de megvannak a módszereim)

- kilencig felkelek :: pipa (jó, kivéve tegnap, de egyébként jól ment. És nem meglepő módon ez hozta magával a 11-ig való lefekvést majdnem mindennap. Bár fáradtabb vagyok, mint mikor kettőtől tízig aludtam)

7677.jpg

nem túl színhű ez a kép. Friss zöld  a takaró, és rózsaszínnel öltögettem körbe.

Azt hiszem, sikeres hetet zártam.

A nagy kérdés, hogy mennyire unjátok ezeket a bejegyzéseket. Mert nekem nagyon motiváló, de túl gyakoriak a többiféle bejegyzéshez képest (vagyis túl ritkán írok), és nem szeretném, ha ezért nem jönnétek olvasni.

Szavazzatok:

A: engem nem zavar, írogass listákat, ha neked segít

B: nem zavar, de akkor legyenek gyakrabban Radica néniről is posztok

C: kicsit unom már

D: miért nem ír TB, mint régebben, az sokkal jobb volt

* régebben TB mindig azt mondta, hogy ő majd megvarrja, ami elszakadt, pelenkaöltéssel. Vagy varrjam meg én, elvégre tök egyszerű, ő is meg tudná pelenkaöltéssel, csak most nem ér rá. Sosem értettem, miért pont azzal, míg egyszer gyanút nem fogtam, hogy igaziból fogalma sincs, milyen az a pelenkaöltés. Rákérdeztem, és tényleg. A fércöltésre gondolt :D

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr934926024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hbogi87 2012.11.26. 12:33:39

B- és akkor meg is írhatnád hogyan kommandóztunk ki "elöle" két, mellkason függö babával, hogy aztán az utcán szembejöjjön velünk... :-D

málnabálna 2012.11.26. 13:57:01

A+B+D keveréke :D
amúgy advent első vasűrnapja nem jövő 7en, hanem most vasárnap lesz, de sztem Te is erre gondoltál...:)mert ugye ma 7fő van :D
Laci képeket, sokat! vagy linkelj!

caravela 2012.11.26. 14:14:42

Lépj egyet!
ABCD
Mindenképp fogom olvasni! :)

Ziebi 2012.11.26. 18:46:18

B :)

Nekem is ezt kéne, csak .... csak.

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.11.27. 13:56:19

@Ziebi: Te csak növesztgesd a kispaszulyokat, és üdvözült mosollyal figyeld a serénykedőket magad körül :)))
süti beállítások módosítása