Heinz bácsi múltkor meg VIII. Henrikről énekelt valami kis nótát. vagyis csak az első sorát, mert nem emlékezett többre. Azt hittem, ezt is az amerikai katonák tanították neki, de itthon youtube barátom előadásában már máshogy hangzott:

 

A következő órán lejátszottam neki a telefonról, nagyon örült, én meg azóta erre bulizom itthon. Milyen mozgása van már a srácnak...?! :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr75870356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orsó · http://vandorcirkusz.com 2014.03.20. 16:18:48

úristen, gimis korunkban a hermans hermits volt a kedvencünk :D annyira cukik, érdemes a többit is meghallgatni (leaning on a lamppost, meg mrs brown you've got a lovely daughter), de persze a henrikes az abszolút kedvenc. köszönöm, hogy eszembe juttattad!

Piszke a Birtokról 2014.03.21. 08:54:10

Haha, a Ghostban a szellem Swayze ezzel a nótával idegesítette szénné a médiumot :)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2014.03.21. 20:57:11

@orsó: én tökre nem ismertem őket, vagyis pát számot igen (no milk today pl), de sosem gondolkodtam rajta, hogy ki énekli. Jó nosztalgiázást akkor :)
egyébként azon filóztunk TB-vel, hogy Heinz bácsi már jó harmisncas lehetett, mikor ezek mentek, vajon mi fogjuk-e tudni a mostani zeneszámokat nyolcvansokévesen? egyáltalán, mi most a menő?

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2014.03.21. 20:58:32

@Piszke a Birtokról: hah, ciki, de nem láttam. Pár év (a bácsi szerint max fél), és Heinz bácsi is szellemként fog ezzel ijesztgetni, lehet, elmesélem neki :D
süti beállítások módosítása