Szóval volt ez a kissé balul elsült gázszerelés minálunk, és azóta ki is plakátolták, hogy akkor az igazi megoldás most jön még csak, amikor tényleg rendbehoznak mindent, úgyhogy megint elzárják a gázt 16-án reggel 7-kor, és 18-án kettö és négy között majd megnyitják, legyünk szívesek otthontartózkodni. Elektromos fözölapok a szerkesztöségben, stb, stb. 

16-án Bandi megkérdezte öket, hogy bejönnek-e  lakásba is, vagy mehet a dolgára, de nem akartak bejönni (cserébe úgy megolajozták a lakás elötti gázcsapot, hogy most szép csíkos lett a nem is olyan régi festés. Mert kicsorgott, és letörölni nem férfi princípium (bocs, vicc volt, nem gondoltam komolyan).

Aztán még 16-án délután feljött Radica néni, hogy neki ezzel a gázmizériával tönkrevágták a  kazánját, és most ki kell valakit hívnia. Mondtam, hogy szerintem nincs gáz, azért nem müködik a kazánja, és elég okosnak képzeltem magam, de felvilágosított, hogy ugyan reggel elzárták a gázt, de aki otthon volt, annak délután visszakapcsolták. Hiába lobogtattam neki a papírt, hogy majd csak 18-án kapcsolják vissza a gázt, váltig állította, h nála van. Nálunk persze nem volt.

Akkor jutott eszembe a fenti cím. 

Aztán másnap reggel felhívtam a kivitelezö céget, hogy most mi van, és azt állították, hogy több gázcsö van, és valamelyiket újra megnyitottak, nyilván nem a miénket.

Nem baj, szeretünk lavórban fürödni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr110424222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vackor1b 2016.08.20. 19:00:40

Hozzánk jöhettek fürdeni. Mióta leeresztették a fűtéscsövekből a vizet (hogy mindenki nyugodtan szerelhesse a fűtését, már amennyiben éppen pont most van vele gondja/most költözik/cseréltet stb.), azóta csak fél évig kell csorgatni a csapot, mire megérkezik a meleg víz. De van, már ha türelmünk is van. A feleslegesen elfolyatott hideg víz meg annnnyyyyira környezettudatos. Szóval végül is gyűjthetném egy vödörbe is, csak tudnám mit kezdek ennyi liter hideg! vízzel. :)

Gem 2016.08.23. 13:41:11

@vackor1b: WC-öblítés? Kézmosás?
süti beállítások módosítása