...egyedul maradtam a blogban, TaltosBandi elveszett, megszökött vagy csatangolni ment (vagy hogy is van az a Milne vers)

Hetvegen voltam Grazban (meglepo, ugye), ezuttal Volvoval es nem Siemensszel (levitt egy kolleganom), es ugy volt, hogy kulturalis elmeny nelkul maradok, ezert szep ruhat sem vittem. De aztan kiderult, hogy megis meghallgathatom Händeltol a Jephtát, raadasul nem is a foproban, hanem élesben a koncerten, igy maradt 20 percem boltzarasig, hogy valami csinosat talaljak. Èèèès, sikerult, nagyon buszke voltam magamra. Raadasul csupa hordhato darabot sikerult kivalasztanom, fekete csinos nadrag, fekete top, kek kisviragos bluz, kek cicakendo. A fekete flip-flopom maradt, remeltem, hogy a grazi high-society annyira elmerul a kek szememben (amihez milyen jol mentek a kek viragok!! ;), hogy a labamra mar nem lesz figyelme.

Es a koncert az valoban kihagyhatatlan volt, bar harom orat kellett ulni, es latvany sem volt (kiveve, hogy pont ralattam Bandira, o meg enram), de a zene az elso perctol az utolsoig csodalatos volt. Most itt irtam meg errol par mondatot, de aztan kitoroltem, mert felesleges omlengeni, hallgassatok inkabb ti is egy kis Händelt:

(persze Bandiek SOKKAL jobbak voltak :))

 

A vegen meg az egesz Stephaniensaal felallva tapsolt, es a népek nyomultak elore a sorok kozott, bar persze Bandinak ez derogal, miota nincs tojassal dobalas, de azert megerdemeltek. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr661258084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyaronpirostelenkek 2009.08.18. 23:27:09

Azt a mindenit! 20 perc alatt ennyi mindent találtál?!? Tanulható? Vagy születni kell rá? Bízom benne, h az előbbit válaszolod, és van még hely a gyorstalpalódon!! ;)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.08.19. 11:54:28

Ooo, persze tanulhato, edzesre nalam lehet jelentkezni! :) elotte azert nem art kondiba jarni, az allokepesseg es gyorsasag fejlesztesere ;)

azota tovabbfejlesztettem egyebekent, es kisestelyit vettem 40 perc alatt, ebben 2 bolt is benne volt, es az utolso 10 perc mar csak 2 meret kozotti dontessel telt, amikor mar tudtam, hogy idon belul teljesitettem es ezert raertem.
süti beállítások módosítása