TB meg mindig onkentes szamuzetesben

tegnap meglatogattam Albina baratnomet meg a haromhonapos kislanyat (meg a ferjet, meg az anyosat, meg aposat, meg aki meg ott volt a lakasban), vittem nekik ajandekot, meg setaltunk meg beszelgettunk, bar foleg Albina beszelt, akkor is, ha epp kerdezett elotte. Azert nem volt rossz, de nagyon messze laknak. Nem hiszem, hogy gyakori vendeg leszek naluk, bar nem tudom, vagyok-e barhol is gyakori vendeg.

most inkabb strandra jarnek, mint dolgoznek

soha tobbet nem fog senki se kommentelni ide?

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr441272969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gem 2009.07.28. 10:14:26

De, fogunk... Csak nekem ez az utolsó hét a nyári kötelező bezárás előtt és még mindig van vagy 80 számla az asztalomon, amivel kellene valamit kezdenem, közben egy rakás ember zavar tízpercenként, hogy oldjam meg az éppen aktuális problémáját, de ha nincs neki, akkor meg generálok, mert felhívom a figyelmét valami olyan szabályra, amit nem tartott be, és ettől egyből lesz problémája, amire tőlem várja a megoldást, és mindeközben próbálom szervezni a jövő heti nyaralást úgy, hogy mind a négy gyereknek jó legyen, meg tegnap a lakásban is helyretettem 2 folyóméternyi papírt (könnyű volt, mert nagy vastag mappák és irattartók voltak, és csak kétfelé kellett válogatni), és most, hogy van szép új vasalódeszkám (a régi, huszonéves múlt héten eltörött és úgy tűnt, nem éri már meg újra meghegesztetni) minden este szemezek vele, hogy ki kéne próbálni :-). Ma még az autót is elvittem reggel a szervízbe, hogy délutánra varázsoljanak neki zöldkártyát, és délután majd érte is kell mennem... Mégis TB tegnap azt mesélte Neked a telefonba, hogy épp lógok a munkából és strandra indulok, hát gondolom nem kell magyaráznom, hogy ebből egy szó nem volt igaz. És tegnap este megkaptam, amit vettél nekem, és hívtalak, hogy megköszönjem, mert az egyikben feszítettem egész este, anyunak is tetszett, de nem vetted fel.

Ellenben ÉN múlt hétvégén strandoltam, ahelyett, hogy dolgoztam volna... :-) Remélem, jövő héten is fogok.

És az is lehet, hogy csak annyi a problémád, hogy Miss Marple szabadságon van és nem a gép előtt ül egész nap. Mert eddig ő mindig megbízhatóan reagált mindenre helyettünk is.

vackor1b 2009.07.30. 09:36:43

Bocsánat, nekem még időm is lett volna rá :-S. Pusztán lustaságból nem jártam erre. Viszont akkor most előre szólok, hogy augusztus 23-ig elég kevés az esély, hogy olvassalak titeket. Ígérem, utána bepótolom ;)))

missMarple 2009.07.30. 20:57:59

@Gem:
*Jelentem,hogy megjöttem szabadságról!
*Jelzésed első része okán
feltételezem,hogy jelenlétemet így vagy úgy,de méltányolod!Ezt jólesőn nyugtázom,az "egésznapgépelőttülést" meg úgy veszem,mint irigykedő megjegyzést olyan lény iránt,akit a munkája a gép elé köt...
*El kell árulnom azt is, hogy hozzám közel álló körök egyenesen felesleges szószaporításnak veszik gyakori megszólalásomat,ami teljesen normális lenne , mondjuk egy eszmecsere kapcsán,élőszóban...mármint,hogy a gondolatra gondolattal reagálok,még akkor is,ha a szavak közel sem örökérvényű eredeti és magvas tartalommal bírnak.
Mosolygok Rád és ellenálni nem tudsz,Te is elmosolyintod magadat.Ennyi.Néha ennyi is ...

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.07.30. 21:17:53

@missMarple: mi mindig orulunk a kommentjeinek! es meltanyoljuk is :)
gem egyebkent a masodik leglelkesebb (es boven a leggrafomanabb) hozzaszolonk, talan mert munkajabol kifolyolag o is egesz nap a gep elott ul. :) (kiveve, ha strandol munka helyett)
es mert o is ugy erzi, gondolatra gondolattal kell reagalni

khm, khm, bar tobb ilyen lelkes olvasonk lenne!! :)

nyaronpirostelenkek 2009.08.18. 23:28:44

Egész lelkiismeretfurdalásom lett, hogy így magadra hagytunk... Bocsanat!!! :(
süti beállítások módosítása