Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az előző (623.) rész tartalmából:

Viktor felhívta Kírát, hogy ebédeljenek együtt. Kíra nem látta, hogy párszor keresték,de később visszahívta Viktort, hogy ebédeljenek együtt. Viktor gondolta meglepi, ezért kiszedi belőle, hogy amúgy dél körül menne, de nem ígért semmit.

---------------------------------------------------------------------------------------

Szóval a mai részben az volt, hogy Ingmar is nagyon szeretett volna Kírával ebédelni. Mondjuk eddig ez nem nagy szám, mert mindig szeretne. (Ingmar, Kíra munkatársa és az intézetbeli fiúk egy emberként azért drukkolnak, hogy összejöjjenek. A sorozat aktív nézői még emlékezhetnek a kicsit erőltetett módon bemutatott érzelmekre, úgyis mint kézzel készített naptár (239. rész) , szülinapi cd (355.rész) , meg Valentin napra ajándékozott cserepes rózsa (597.rész.). Kira a sorozatban az egyetlen szereplő, aki szerint ez csak barátság.)

Szóval Viktor bement délben, hogy meglepje a lányt, hogy mégsem kell egyedül ebédelnie.

Felhívta, hogy már itt van, mire Kira közölte a telefonba, hogy ők is itt vannak Ingmarral, és pont most lépnek be az épületbe. Itt volt a mai rész egyetlen vicces jelenete, Viktor feje ahogy erre eltorzul, mint akinek hirtelen gyomorrontása lett. Innentől csak laposodik a rész, nem csinál jelenetet. Kidobja a kukába a virágot amit Kírának hozott, és kisomfordál az étteremből. Persze várható volt, hogy még összefutnak. Puszi-puszi, zavart mosoly. Később a lány még felhívja, és számonkéri hogy ha szereti akkor miért nem csókolóztak rendesebben Ingmar és még másik ezer ember előtt az étterem közepén?

A végén még látjuk, hogy Viktor, miután hazaért, gyertyát gyújtott, elővett egy voodoo babát és elkezdett bele tűket szurkálni.

---------------------------------------------------------------------------------------

A következő (625.) rész tartalmából: Ingmar gyémántgyűrűt ajándékoz Kírának, aki szerint ez a barátság jelképe. Viktor meghívja Kírát moziba, de azt a filmet Kíra már látta Ingmarral. Ingmarra véletlenül ráesik egy zongora, és a traktoros aki segíteni siet, izgalmában keresztül megy rajta. Jönnek a tűzoltók, de az erővágóval véletlenül átvágnak egy nyaki artériát. A zűrzavarban felborul egy cápaszállító kamion, és az egyik haldokló cápa beleharap Ingmar arcába.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr381355202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.09.02. 13:29:12

A cápa egyébként esélyes, mert hamarosan Ingmar elmegy buvarkodni Egyiptomba azzal a baratnojevel, akivel gyertyafenyes vacsorazni szokott.

maradjanak velunk!

TáltosBandi 2009.09.02. 13:35:29

Kira megint Egyiptomba készül? Nocsak...

Kérjük önöket telefonáljanak be a műsorba, hogy elmondják érzéseiket.

Este hétkor szimpátiatüntetés Viktor mellett. Gyertyagyújtás kilenckor. Himnusz eléneklése tízkor.

TáltosBandi 2009.09.02. 14:04:01

Ja, nem! New Yorkba, és velem. Bocs, mostanában zsúfolt az agendám.

:)

Tuskó Hopkincs 2009.09.04. 11:37:02

Hol lesz a tüntetés? Hivatásos tüntető vagyok, Éljen a Viktor, vesszen Ingmar!

TáltosBandi 2009.09.04. 16:20:54

Köszönöm, kedves Hopkincs barátom. Kérem vigyázzon ezzel az éljen Viktorozással. Az önök országában ezt sokan nem nézik jó szemmel. ;)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.09.04. 19:59:02

azert tegyuk hozza, mielott egy kis artatlan szerencsetlent meglincselnek a tuntetok az utcan, hogy TB erosen sarkitott az esemenyeken :P

de persze eljen a TB!

ja, az onok orszagaban ennek is vicces felhangja van :DDDDDDDDD

nyaronpirostelenkek 2009.09.05. 22:50:25

@Nils Holgersonné:
Az Önök országában... erről beugrott egy könyv, amit feltétlenül meg kell osszak Veletek, annyira jó! Teslár Ákos új könyve, Nehéz kutya című. És hál'Istennek nem csak jó, de vastag is :):):)
De erre már csak New York után kerül sor ;)
süti beállítások módosítása