Jó, megadom magam. Legyen ez a hét a totális csőde, az önsajnálaté, a béna munkáé, az inkább-alszom-úgyis-rossz-kedvem-van-é, a picsogásé, a földreejtett-és-ott-maradt ruháké, a koszos szőnyegeké, a halomban-álló-mosogatlané, az idejét múlt téli dekorációé, a sirhatnéké, a nem-kondiba-menésé, a nagy feneken kesergésé, az elrontott PCR-eké, a hülye-szar-béna-fos  baktériumtörzseké*, az el nem végzett feladtoké, az önsorsrontásé, a szomszéd zöldebb fűjéé, a minden rosszé.

Vasárnap estig lehet még rinyálni.

Hétfőtől aztán tavasz van, kérem. TAVASZ. Napsütés, csicsergő madarak, jókedv és remény. Pikk-pakk kitakarított lakás, tavaszi díszek, friss virág az asztalon. Mosott ruha, tiszta szőnyeg, egészség, móka és kacagás.

Ez lesz. Tessék csak figyelni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó innen

*ès akkor még örülhetek, hogy nekem csak a munkámban van ilyen, szegény Bandinak meg az orrában 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr511789238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hargitaibea 2010.02.25. 19:20:36

Szia,
megtisztelő, hogy linkkel együtt kitetted ide a fotómat!
Boldog tavasz várást kívánok neked!
Bea

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.02.26. 11:52:12

@hargitaibea: köszi, nagyon szépek a képeid

a te blogodon sajnos nem tudtam kommentelni
süti beállítások módosítása