N.H.-né kocsival jött értünk a minap. Mikor a parkolóban egy gondolattal hosszabban nézem a művét mint ildomos lenne, megszólal: - Küzdöttem én ezzel, hogy legalább így nézzen ki!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erre nem tudtam mit mondani, csak megölelni. Mindig elérzékenyülök, ha valaki akit szeretek, nem mindenben tökéletes. :)

4 komment

Címkék: parkolás

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr352037640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

missMarple 2010.05.30. 18:26:10

Atyavilág! Még belegondolni is andalító, hogy egy hasonló indíttatású személy hányszor ölelgethetne meg engem a végtlenségig!

Gem 2010.06.01. 08:35:03

Szerintem ahhoz képest, hogy NHné évente egyszer parkol bárhova is, teljesen jó a végeredmény. És a szándék! Mondjuk Svájcban kihívnák a rendőrséget :-) és mióta voltunk ott, és láttam, hogy mekkora egy átlagos parkolóhely, azóta ezen sem csodálkozom, itthon viszont sok férfi (és jópár nő is), akinek meg sem kottyanna, hogy rendesebben beálljon, szimpla bunkóságból is rengetegszer ennél sokkal rosszabbul áll be. Nagyon sokszor nem jut nekem a dolgozómnál se parkolóhely csak azért, mert sokan két helyre állnak középre például. NH-né legalább csak egy helyre állt be, ami azért is szép tőle, mert láthatóan már a mellette állónak sem sikerült teljesen jól állnia. Szóval szerintem csak egy kis gyakorlás hiányzik, és teljesen jó lesz ez!

Conan Doyle 2010.06.01. 19:24:41

Bárcsak mindenki/mindenkivel ilyenek lennénk/lennél!
Mennyivel másabb lenne a világ.

TáltosBandi 2010.06.01. 21:27:49

@Gem: Nem. Ez már teljesen jó. :)
süti beállítások módosítása