Szóval. Tegnap voltunk strandon, (diákigazolvánnyal hatszáz forint a belépő) és N.H.-né, magát, (a múltját, és saját elképzeléseit önmagáról) meghazudtolva felkelt reggel, és sütött palacsintát, (gesztenyekrémeset és kakósat) csomagolt gyümölcsöket, zöldségeket, mindent összepakolt berakott hátizsákokba, és rákényszerített engem, hogy csináljak szörpöket.

Így fordulhatott elő, hogy mindenkinek mi adtunk palacsintát, meg gyümölcsöket, meg zöldségeket, meg pokrócot, hogy kényelmesen elférjünk.

 

N.H.-né, olvasott, horgolt, napozott és elképzelte ahogy megmártózik a vízben. ;)

Tökéletes nap volt, kint voltunk a strandon este hétig.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr102080973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gem 2010.06.14. 22:11:53

Szerintünk is jó nap volt tegnap, mi is strandon voltunk (kissé ugyan drágább volt, na hiába, nem lehet mindig Nyugat-Európát majmolni), és ami a fő, Milli igazán élvezte (vagy legalábbis az őt kiszolgáló négyfős felnőttkülönítmény ekként értékelte a megnyilatkozásait). Sajnáltuk, hogy a többi gyerek nem volt velünk, biztos sokat csuklottak aznap. Mivel itt már szombaton is igen meleg volt, palacsintát senki nem sütött, ettünk viszont lángost, meg joghurtot, meg gyümölcsöt. Én speciel azt képzeltem el könyvolvasás közben, hogy negyed négyzetméternél több hely jut nekem a medencében, és nem rúg senki belém (tulajdonképpen a mélyvízben ez még meg is valósult).

missMarple 2010.06.15. 18:48:21

Szerintünk is jó nap volt vasárnap. Mi is strandon voltunk.Nem sajnáltuk, hogy több gyerek nem volt velünk, biztos sokat csuklottak aznap. Mivel itt már szombaton is igen meleg volt, palacsintát senki nem sütött,de vettünk, ettünk lángost, meg barackot, és még mennyi minden mást... Én speciel azt gondoltam strandolás közben, hogy egy fürdőhelyet is lehet emberléptékűre tervezni és meg is valósítani. És hogy jaj,de jó!Nem voltak felügyelők, figyelmeztetők és megdorgálók, mégis minden ment a maga útján...úgy,hogy ne fájjon senkinek!

ruju 2010.06.15. 21:16:01

De vicces, én ma sütöttem palacsintát, és utána strandon is voltunk, igaz, csak minigolfozni (kb 22 fok napon - igen kellemes egyébként, már ha süt a nap :-D) és a palacsintát még előtte megettük... De mégis, micsoda egybeesés :-DDDD

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.06.16. 09:13:12

na, akkor most vagy kitort a nyar, vagy a kedves blogolvasokat valami lathatatlan szal fuzi egybe. :) misztikus, misztikus!! :)))

ruju 2010.06.16. 20:20:58

ez valami pánejrópai izé, szokott lenni, igen, igen... :-DDD

Best of the best 2010.06.23. 00:01:44

Jut eszembe! (és nem csak az általános iskolás füzetem...)
Én is kint voltam a strandon vasárnap és nagyon sokat napfürdőztem, meg vízben is voltam és nagyon, de nagyon jól éreztem magam.
Palacsintát is ettem és nem viccelek, méghozzá baracklekvárosat. Meg gyerekre is vigyáztam,meg labdáztam,meg pancsoltam.
No meg egy különleges madarat is láttunk,ami NEM VERÉB VOLT!
süti beállítások módosítása