a cég kezd egy izgalmas hellyé válni, a másik fonokom is felmondott a héten, gondosan aznap, mikor a csoport 80%-a egy kongresszuson ült, mondjuk nem volt meglepo, csak az, hogy a hónap végét sem várja meg. Mindenki kombonál, és pletykál, vajon meddig húzzuk, a jobbaknak van már a zsebükben egy vagy két állásajánlat máshol, van, aki kivár, ilyenkor lehet a legjobb pozíciókat megkaparintani, ha még csak pár hónapra, vagy talán egy évre is, jól mutat a cv-ben.

Az egészben az a jó (?), hogy az en szerzodesem ugyis lejár lassan, nem izgat, mi történik a research departmentben, csak meghallgatom a pletykákat, kombinálom, majd kitalálom, ki lesz a következo, aki felmond. Eddig bejött.

Egyébként meg nyitottam egy szép fehér word documentumot, felírtam, hogy 

Characterization of pneumococcal antigenes that induce protective immune responses

 

kicsit gyönyörködtem benne, majd az egészet elmentettem egy PhD thesis cimkeju folderba. Nincs is szebb egy ilyen hatékony delelottnel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr572352814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ruju 2010.10.07. 12:30:30

Hajrá-hajrá, a címe fájintos! Fél siker! A cég-beli balhéhoz meg jó szórakozást kívánok... :-D
süti beállítások módosítása