Ezt meg csak azért, hogy nehogy azt gondoljátok, hogy egész nap csak hülyeségekkel foglalkozom. Néha még nagyobb hülyeségekkel is. VIGYÁZAT! POLITIKA!

Az országgyűlés tavaszi ülésszakának első napján Orbán Viktor még arról beszélt, hogy "a médiatörvény ürügyén támadást indítottak Magyarország ellen, a magyaroknak kijáró tiszteletet megsértették, a kormány ezt a támadást visszaverte  A támadók érveit nevetségessé tettük, önbecsülésünk sérthetetlenségét nyilvánvalóvá tettük." - erősítette meg a kormányfő.

"A kormánnyal nem fogják feltörölni a padlót, ahogy ezt ügyefogyott és szerencsétlen elődeinkkel tették - fogalmazott a miniszterelnök. Egyetlen országtól sem fogadunk el kioktatást, egy országot sem fogadunk el fölénk rendelt ellenőrnek - mondta. Brüsszel nem Moszkva - jelentette ki a miniszterelnök."

Brüsszel kicsit Moszkva. Budapest kicsit sem Brüsszel.

Itt meg azt olvasom, hogy de bizony, hogy feltöröltetik, még alaposabban is, mint ahogy először gondolták. És most ezzel elégedettek, de majd azért figyelik, hogy nehogy véletlenül összejárkáljuk a frissen mosott padlót. 

Szóval a legtávolabb tőlem a sátánistametál meg a politika áll, de így nehéz lesz magunkat komolyan venni. Vagy hogy legalább, kicsit mások komolyan vegyenek minket.

Következő részben a hamburgeradóval, a mozijegyadóval, és a diszkóadóval foglalkozunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr42665325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása