Szóval a balatoni pár napba sok minden belefért. Reggel magányos úszás, egy kis napozós alváspótlással törülközőn, délelőtt labdázás és főtt kukorica, délben horgolás az árnyékos teraszon, délután matracon ringatózás és/vagy vízibiciklizés, aztán TB izmos testének bámulása a wake-board pályán, este vacsora és beszélgetés, még később Siófok, Petőfi-sétány, alkalomadtán tüzijáték. Igazi carpe diem, nem panaszkodhatom.

Biztos béna helyekre járok nyaralni, de város közepén ilyet, mint a PEtőfi-sétány csak Portugáliában láttam, Algarve-ban (nem, mégsem járok béna helyekre nyaralni :)). Hogy 5 méterenként egy újabb bár van, és mindegyikben szól a zene, persze egymást túlharsogva és ha kiesel az egyik táncparkettről, akkor beesel a másikra, csak egy jó füldugó kell, és akkor szuper, meg persze kár, hogy nem vagy 18 éves.

Na és -mivel a csapatban voltak nálam ifjabbak is-, nem hagyhattuk ki a siófoki habpartit, gondoltam, nem halhatok meg anélkül, hogy lássak egy ilyet. Menő egyébként a Palace, mert a nem túl drága belépőjegy áráért kijött értünk a taxi, és este haza is fuvaroztak, ez nagymértékben növelte a komfortérzetemet, mivel akkor már túl voltunk egy pár "buli után hazasétálunk a parton, mi az nekünk, csak 6 kilométer" -estén. A hab meg őrült vicces volt, mi vittünk játszóruhát (bikinit) de sokan nadrág+póló kombóban nyomták, persze két perc után már csurom vizesen. Na, és egyszer, mikor épp nem láttam semmit, mert a habgép alatt álltunk, egyszer csak karonragadott egy csajszi, és kivonszolt a szélére. Mivel közben ő is törölgette a szeméből a cuccost, gondoltam, hogy csak félreértés volt, és mást akart elrángatni, majd jót nevetünk, ha végre ő is lát valamit, de nem, táncolni akart velem. Aranyos volt, de elkezdtem visszasasszézni TB-ékhez, a lány viszont nem tágított, kezdett idegesítő lenni, többször próbálkozott a nyomulós technikájával, ráadásul simogatni kezdett, és elhúzta a melltartómat. Sodoma és Gomorra, mérges lettem és lehúztam a pántnélküli ruháját a köldökéig majd elbújtam TB széles háta mögé egy sátáni kacajjal, amiből nem sok hallatszott a tüc-tüc zene mellett. Később láttam, ahogy hasonló vehemenciával más lányokat húz ki a tömegből, még később a dzsakuzziban egy fiúval (nem, 10 másik fiúval, csak egyhez húzott jobban), nem úgy nézett ki, mint aki másnap emlékezni fog a bulira. Szóval Zazálea, ezúttal jó a válaszod! :)

Az angolnás sztori pedig nemes egyszerűséggel TB-vel esett meg, ő lépett rá, én csak szemlélője voltam az eseményeknek, de sokkal hangosabban sikítoztam utána, mint ő.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr203187247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

missMarple 2011.08.29. 17:19:26

Amennyiben TB sikkantott is,az sima megjátszás lehetett.1991-ben, a nagy angolnapusztulás után vagy 40 vagon angolnatetemet gyűjtöttek be. Na, annak minimum a fele a mi balatonszárszói nyaralónk előtt ringatózott a vízben és TB valamennyivel személyesen került érintkezésbe.De szép is volt...

missMarple 2011.08.29. 17:25:06

"A szerelem a szerelem

síkos csuka-száj

kit egy kimeredt angolna

folyvást bizserál"

Marsall László : Régies dícsérete a szerelemnek

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2011.08.29. 17:53:28

@missMarple: 1.: fúúúúúúúúúúúj

2.: fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj

:)

Zazálea 2011.08.30. 09:03:41

na, tudtam én,hogy az a jó megoldás,amit nem választanék első blikkre.
az az angolna, az nekem nem tetszett, nem is tudom, menjek-e a Balatonba többet, egyébként ez felér a Loch Ness-i szörnnyel. sikítozás helyett máskor fényképezz, kis Photoshop,majd címlap!
:o)

Piszke a Birtokról 2011.09.03. 15:52:22

Na tessék, ez azért van, mert szép rendesen sorrendben olvasom a posztokat visszamenőleg. De így legalább kaptam magyarázatot a Palace-ra.
süti beállítások módosítása