Már itt laktam Bécsben, hétvége volt, és ráérősen keltem fel. Átmentem a másik szobába, ahol emlékeim szerint a telefonom hagytam, hogy felhívjam a kisebbik nővéremet a szülinapján, erre látom, hogy anyukám írt sms-t. Na mi volt benne, kitaláljátok?

L.Z.* (kislány) hajnalban megszületett, x,yz kiló, egészséges, stb, stb (ezt nem anyukám írta így, csak persze nem emlékszem a pontos szövegre)

Szóval a tesóm úgy járt, hogy aznap kívánhattam neki boldog születésnapot, meg boldog szülésnapot is (nem, akkor nem voltam ennyire vicces). Egyébként nagyon friss volt a hangja, azt hittem, aludni fog, vagy valami, de már túl volt a zuhanyzáson is, meg minden, nem viselte meg a gyerek (utána annál inkább, ha-ha). Egyébként L.Z. még TB-t is elbűvöli, nagyon vicces kis teremtmény lett.

Boldog születésnapot kedvenc kis L.Z-nk!

és boldog születésnapot nővérkém! :D

És mivel a sztori ilyen rövid lett, több képet is berakok:

 a nővéréről még nem írtam, mert a születésnél nem vették figyelembe a logikus sorrendet

 

 

 

 

 itt apukám kezében van, és nagyon pici. A kép érdekessége továbbá az, hogy ezt a takarót én horgoltam, mondjuk nem neki, hanem az unokaöcsémnek, aki ekkorra már szerencsésen kinőtte

 

*végre egy gyerek, akinek rögtön tudtam a nevét! 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr143287910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vackor1b 2011.10.24. 22:28:53

Ooooo, hogy nekem a korábbi hasonló bejegyzések után miért nem jutott eszembe, hogy bekukkantsak ide :S
Köszönjük akkor itt is a szülinapi köszöntést.
És hogy miért voltam friss és kipihent? Hét mert Z. nem kínlasztott meg. Sitty-sutty közölte, hogy kijön és mire magamhoz tértem volna,hogy dejó, beértünk a kórházba, már jó kezekben vagyok, következhet a mittudoménhányórás vajúdás, kb. abban a pillanatban ki is bújt (volt ám kapkodás éjnek évadján). És mivel ideiglenes helyhiány miatt (már ami a 2 ágyas szobákat illeti), bedugtak kettőnket egy üres hodályba, mind a ketten tudtunk úgy reggel 9-10-ig aludni. És jól írtad, utána viszont 1,5 évig átaludt éjszakám nem volt. ;)
Azóta is ő a legszebb szülinapi ajándékom minden évben. Ja és az az 5 vagy 6 még csak 5 (szerencsére).

nux vomica 2011.11.06. 17:19:36

milyen pici: 2 nagyapa tenyérben elfér!
süti beállítások módosítása