Aki azért klikkelt ide, hogy megtudja, mit olvastam 2011-ben, az ne legyen a bejegyzés végén szomorú :) mert látom én ám, hogy az a módi, hogy a népek listázzák, mit is olvastak az elmúlt évben, de nekem ez mindig valahogy olyan misztikus volt, ki emlékszik már, mit olvastam tavaly februárban??  Persze ha molyolnék (moly.hu), vagy írnék a könyvekről, vagy legalább listáznám, de hát nem, mindegy is. Azt már viszont tudom, hogy idén januárban mikkel kezdek (+2 karácsonyra kapott, de azok még Tszm-en vannak):

 

Egyébként azon gondolkodtam, hogy íróspecifikusan fogok idén olvasni, egyvalakit kiválasztok, és akkor aztán tőle mindent (hm, igen, ebben nagyon számítok valaki segítségére, aki könyvtárban dolgozik). Egyszer csináltam ilyet, mikor Vonnegut meghalt, és azon a nyáron TB-vel mindent el(újra)olvastunk tőle, jó volt. Mi a véleményetek?

Meg arra is gondoltam, hogy van egy csomó innen-onnan összeszedett angol meg német nyelvű könyvünk, amiket el kéne olvasni, és ha nem tetszik, akkor valami fórumon megszabadulni tőlük másnak adom majd, és akkor majd milyen jó sok hely fel fog szabadulni a könyvespolcunkon.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr373540585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babaBonBon 2012.01.13. 09:08:55

Érdekes ötlet! Én csupán két íróval (Kundera és Márquez)voltam így, hogy MINDENT, de bevallom még feléjük is van két-három tartozásom. Engem akkor kap el így a hevület, hogy ha valamiről úgy érzem, hogy ez egyszerűen zseniális, ebből akarok méééég! Így előre nem szoktam elhatározni.
A másik dolog: nem rég végeztem a Galaxis Útikalauz stopposoknakkal. (Ez már régi adósságom volt, mert hosszú évekkel ezelőtt belekezdtem a 3. részbe, de teljesen érthetetlennek tartottam - most az elsővel kezdtem) - Hát ezt meg annyira fenomenálisnak tartom, hogy nem kell belőle több, így kerek ahogy van, nem is akarok mást Adamstől, mert félek, hogy csalódnék.

Ha Nektek így tetszik akkor hajrá :-)))!

babaBonBon 2012.01.13. 09:11:15

Ja, és én a naplómba mindig írok pár sort, amikor befejeztem egy könyvet, így nekem könnyű lenyomozni mi volt az elmúlt évi "termés" :-)

Kalor 2012.01.13. 09:15:41

jol hangzik az otlet, aztan ha valami miatt feluton megis kiderul, hgoy nem jon be annyira, eroltetni nem kell (nyilvan). esetleg olvassad idorendben, es jard be a muveszi tokely fele vezeto utat az iroval egyutt. ;)
en meg probalok egyeb mint angolszasz irodalmat olvasni, mert angol szakon csomorom lett. :)

nux vomica 2012.01.14. 21:25:32

@babaBonBon: nekem is az első volt a csúcs.

nux vomica 2012.01.14. 21:40:30

Mindegy mit olvasol, ha átéled, ha legalább 1 mondat ottmarad Benned.
Én sajnos nem tudom az elolvasottakat, még a többször olvasottakat sem levenni a könyvespolcról. Ez hiba, mert már megint kell új polc.

Mikaél 2012.02.11. 20:54:47

Nem vagyok.
Kár, hogy meghalt.
Szabadult?
süti beállítások módosítása