Nils Holgersonné 2012.03.16. 11:55

Vegyesen

nos, ha annyit ennék, amennyit blogolok, biztos vékonyabb lennék :) Most az van, hogy kint nagggyon szépen süt nap, de 1. TB megy dolgozni, 2. van itthon dolgom elég.

További nagy hír, megírta az újság is, hogy nyitnak a bécsi fagyizók, konkrétan a Bortolotti március 19-én, juppi. Mondjuk nem az a fő-fő kedvenc, hanem a Rotenturmstrasse feletti (soha nem tudom a rendes címet), a Zanoninal kell befordulni a sarkon, a Zanoniba ne menjetek, ha Bécsben turistáskodtok, bár ott a legnagyobb a tömeg, de túl édes a fagyijuk, higgyetek nekem.

Ha valaki idejönne, és vállalná, hogy egy napig tartja bennem a lelket, amíg én lomtalanítom a lakást, akkor meghívom egy naaaagy fagyira. Szerintem elég fair az ajánlat, nem kell mást csinálnia, csak itt ülnie, és dumálgatnia velem, úgy jobban menne a munka.

Egyébként sokadszorra is rájöttem, hogy a dolgokat egyszerűen meg kell csinálni, úgy lesznek készen, ha értitek, mire gondolok. :) Spanyolviasz, tudom. Például karácsony óta dédelgetek egy tervet holmi égősorról, meg szivárványszínekről, és mostanra sikerült realizálni. Annyira örülök, és ha majd TB szépen fényképeket csinál róla, akkor meg is mutatom itt egy külön posztban. Most már csak a többi listán sorakozó dolgot is ilyen egyszerűen kéne abszolválni. Leginkább csak teszek-veszek, mindenhol csinálok valamit, semmivel sem végzek igazán, félkész a takarítás, félkész a rendrakás, félkész az új házinadrágom, félkész a horgolás, felkészek a javítanivalók, félig olvasott a könyvem.

Meg mostan narancssárga sötétítőről álmodom a nappaliba. Meg valakiről, aki varrna egy új huzatot a két fotelünkre. Segítenék is, meg minden, de egyedül nem merek belevágni (belevágni, szó szerint, értitek, ha-ha).

na megyek, levágom a hétfejű házimunka-sárkány egyik fejét. Drukkoljatok.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr74320116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ziebi 2012.03.16. 16:55:59

Én szívesen mennék társalkodónőnek. És a fahyi nekem a tökéletes fizetség lenne. aztán te is jöhetnél ide, beültetnélek a sarokba, kapnál egy macskát az öledbe, ha kérnél, és végre én is befejezném a pakolást. Aztán főznék neked valamit amit kérsz. Na? :)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.03.16. 17:13:48

@Ziebi: Megbeszéltük! Most mar csak egy mecénást kéne talalni a transatlanti repülőjegyekhez :) de az nem lehet probléma.

Ziebi 2012.03.16. 17:52:36

@Nils Holgersonné: igen,valóban ez lesz az egyszerűbb része a dolognak :D

caravela 2012.03.16. 17:54:15

Holnap nekem OK! Telefonon is jó? :)

vackor1b 2012.03.17. 21:21:33

Terveim között szerepel, hogy még június előtt kimegyek (egyedül és máskor a gyerekekkel is persze). Remélem addigra szűnik a tavaszi fáradtságom, túl leszek egypár kötelező nemszeretem dolgon, visszazökken mindenki a régi kerékvágásba kis családomban... Egyszóval szívem szerint azonnal buszra ülnék :)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.03.17. 22:25:25

@caravela: Bocs, végülis nem voltam itthon, mászkáltunk a jóidőben (20fok, póló), ki akar ilyenkor takarítani? :)

Piszke a Birtokról 2012.03.18. 22:06:03

Varrni is tudok, lomtalanításban is jó vagyok, és még fagyit sem eszem sokat ;) Már csak az egyebek hiányoznak a projekt(ek) megvalósulásához.

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.03.19. 00:53:02

@Piszke a Birtokról: hát, ha tényleg megvarrjuk a fotelhuzatot, megszervezem a kijutásod :) más egyéb?

nux vomica 2012.03.21. 16:51:24

április 4 után rendelkezhetsz az időnkkel.
süti beállítások módosítása