Bár feltétlenül hiszek benne, hogy a környezetünk visszatükrözi a lelkiállapotunkat, mégis meg kell állapítanom, hogy a lakás és benne a kis projektjeim hónapok óta nem kedvemre valók, és én magam mégis nagyon a saját kedvemre vagyok.

Talán a tavasz miatt, talán más miatt, de őrült csinosnak, szépnek és kívánatosnak bájosnak tűnök magamnak, tisztára, mint a filmekben a karcsú és mindig jólsminkelt lányok, akik a farmer-póló kombóban is divatdiktátorok. Ciki, nem ciki leírni, narcizmusnak hívják, tudom én, de jó, próbáljátok ki!

____________________

A lakás, a rend, a kis projetjeim azt hiszem, nem is elhanyagoltak, hanem félkészek, talán én is ilyen félkész vagyok, farmerban, pólóban, de széles mosollyal :).

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr394324576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Piszke a Birtokról 2012.03.18. 22:09:34

Egyrészt örvendetes:) Másrészt meg eltűnődtet, hogy ha Te is így, akkor lehet, hogy én se csak úgy magamtól érzem magam hasonképp. Lehet, hogy a csillagok állnak így. De mindegy, a lényeg, hogy jó ez :)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.03.19. 00:51:42

@Piszke a Birtokról: ez csupán azt jelenti, hogy mindketten elbűvölőek vagyunk és csodaszépek. Nincs ezen tűnődnivaló :)

Ziebi 2012.03.19. 03:44:25

Valami lehet a levegőben, én is eléggé csípem a tükörképem mostanában, pedig ez azért nem egy jellemző állapot nálam :)

nux vomica 2012.03.21. 16:50:05

Én szeretem a félkész állapotot, mert az megdolgoztatja a fantáziát milyen lesz, lehet a kész?
Minél több idő van a befejezéshez, annál több variáció játszódhat le a fejünkben- ez fiatalít, és olyan érzés, mintha mind megvalósult volna menet közben.
süti beállítások módosítása