Akkor majd szóljatok, hogy 2012 oktoberében. Mert Lili múlt hétvégén megtanult csapkodni, és ha valami nem tetszik neki, vagy nem úgy van, ahogy elképzelte, akkor türelmetlenül csapkodja a lábát. Nem nehéz hozzáképzelni az ostort.

És annyira cuki, hogy odavagyok.

Meg egyébként mostanában tanult meg nyálbuborékokat fújni (mit buborékokat, buborékfürtöket!), meg beatboxolni, azóta csupa ritmus az életünk, Lili bármerre van, megy a tücc-tücc.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1004858627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

málnabálna 2012.10.27. 10:59:53

muhahah, ezek a Lilik már csak ilyenek, enyém is csinálta/csinálja...:D buborékfújásról már leszokott (asszem) kb.másfél évesen...de a csapkodás maradt :D etetőszéken nagy produkciók vannak ám szöveg kíséretében is immáron :D

vackor1b 2012.10.27. 19:49:53

Tyűűűha! A Buborékozásról lehet én tehetek? Amikor itt voltatok és az ölembe fektettem, elkezdte ezt csinálni, de piciben, én meg nevettem rajta. Ráadásul utánoztam is :S Ja és 6 évesen is megy néha a buborékozás, csak nem napi szinten. Majd abbahagyja egyszer.

Csapkodás??? Hát nem is tudom. Talán abban nem én vagyok a ludas. De mutass gyereket, aki nem próbálja ki, milyen a hatása. És már most döntsd el, hogy mit kezdesz az ilyen helyzetekkel. Tetszik-e vagy sem és ahhoz tartsd magad. Különben elsiklik az anyai szigor és a végén látod, amint a lányod a képedbe nevet, amikor gond van ;). (megszólalt a végletekig következetes mama) :D De mondhatom úgyis, most dől el, ki lesz a családban a falkavezér. Óóóóó, hogy tudom ontani magamból a bölcseleteket. Hahaha!
süti beállítások módosítása