Bandi azt mondta, hogy írjam meg, mert vicces, de nekem vannak kétségeim. Szóval a múltkor a strandon a takarón heverésztünk a kissanyival és kicsit elaludtam becsuktam a szemem -közben fogtam a kisbéka sarkát, hogy ne szökhessen meg-, és egyszer csak egy apuka megkocogtatta a vállam, hogy nézzek már rá a lányomra, bár láthatóan jól működik - mondta, és nevetett. Lili meg ott ült szépen a takarón, ahogy hagytam, csak alatta volt egy nagy adag kaki. Amolyan folyós, anyatejes. De nem fényképeztem le,  pedig Bandi szerint egy vérbeli blogger először fényképez, és csak azután törölget. Meg zuhanyoz. Meg pironkodik.

És mondtam már, hogy Isten áldja a mosógép feltalálóját?

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr755377743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ziebi 2013.06.26. 23:46:56

:D

Nekem a barátnőm véletlenül egyszer lefényképezte ahogy az egyik kisnyúl bukott egy óriásit. Eksön közben. Ha akrtuk volna se lett volna életszerűbb. :D

nyaronpirostelenkek 2013.06.28. 10:29:40

:)
Ha velem tortent volna, biztos en is ugy gondolnam, hogy ciki, de kivulrol egyertelmu, hogy nincs miert pironkodnod!
Elvegre nem tarthatod rajta minden pillanatban a szemed;)
Azt meg meg nem talaltak ki - ne is tegyek -, hogy az anyava valaskor megszunjenek a nok alapveto szuksegletei, mint pl alvas ööö akarom mondani szembecsukas, eves... ;)

Kalor 2013.06.28. 14:02:28

Hát igen, ez pont annyira vicces, mint amikor valaki mondjuk nagy karlendítgetések közt végül elesik. Kicsit nevetünk rajta, , mert komikus a helyzet, és komoly kára senkinek sem származik belőle, de azért nem szeretnénk, ha ez lenne a napi szórakozásunk. :)

nux vomica 2013.07.05. 20:15:25

Kellemetlen, de még mindig jobb,mintha a
"nemegészentökéletes"uszó pelusból a vízben folyik ki.
És... büszke lehetsz kismanóra, hogy nem nyúlt bele.

vackor1b 2013.07.10. 17:08:06

És hogy nem mászott messzebbre :)
süti beállítások módosítása