Egyébként nem azért vagyok elkényeztetve, amiért a tesóim állítják, miszerint nekem bezzeg már mindent megengedtek, hanem azért, mert napok óta nincs se fütésünk, se melegvizünk, és igaziból egészen jól elvagyunk így is. Jó, nincs az a szibériai hideg kint sem, de azért csak menni szokott így is a radiátor. És nyilván azért vagyunk lazák, mert a szomszédok is el vannak kényeztetve, és ök fütenek. De például egészen tisztességesen lefürdünk fejenként 3 liter vízböl (söt, van olyan a családban, aki még kényelmesen belefér a lavórba). 

img_8622.JPG

Egészen nosztalgikus lettem ifjúkorom nyarai után, mikor hármunkra jutott kétnaponta egy lavór víz az asztalosmühely sarkában. Meg mikor Erdélyböl hazajöttem, és majdnem kiugrottam a kádból, úgy égetett a melegvíz.

És ha nem lenne ennyi cuccunk, egészen jól elférnénk hárman az 50 nm-en, ami azért több szempontból is környezetkímélö. Bár egyelöre még a cuccal együtt is megy, ha a legót nem nézem, de az kap külön posztot ha már külön szobát nem

És a legszomorúbb ebben az, hogy ha holnap este jön a szerelö, és megjavítja a bojlert, akkor az elsö dolgom az lesz, hogy teletöltöm a kádat, és veszek egy jó forró fürdöt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr877066385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

caravela 2015.01.13. 13:40:58

Jajj szegények! Errõl az jut eszembe, amikor 2 éve költöztünk albérletbõl albérletbe, és az utolsó hónapban (december) elromlott a bojler, fűtés amúgy sem volt a lakásban, de így nem volt melegvíz. Persze nem akartunk szólni a tulajnak (khm khm...), úgyhogy abban a hónapban sűrűn jártunk kondizni, vagyis a konditerembe fürdeni :) amikor meg zárva volt, akkor meglátogattuk a szülőket, vagyis a szülők üres lakását fürdeni, amikor nem voltak otthon.
Mosogatni hideg vízzel, az kegyetlenség :( kitartás!!!

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2015.01.14. 09:14:16

@caravela: hát mosogatni konkrétan nem voltam hajlandó, persze én tudtam, hogy csak pár nap lesz így, meg azért a mosogatógép müködött, úgyhogy csak pár nagyobb lábos gyült fel...

már két éve költöztetek! de durva!!
süti beállítások módosítása