Az eloretolt helyorseg az uj kozos projectunk. Ugy gondoltuk, köremailek helyett ide irnank le, mi tortenik velunk (mert mindig annyi minden), itt a szoveg melle berakhatunk fenykepet es videot is, es itt mindenki olvashatja, akit erdekel (es akinek megadtuk a jelszot, ha-ha), sot, konnyeden visszaolvashatja, es kommentálhatja is az esemenyeket  (a helyesirasi hibakat kimoderaljuk ;-))

Peldaul rogton meg lehet dicserni az oldal feluletet, ami ugyan gyari sablon, kiveve a mi kepunket, ami professzionalis photoshop tudasomnak koszonheto (ha-ha) es tegnap ebredestol ebedfozesig csinositgattam (mondjuk nem hatkor keltem :-)).

Hogy ki irja eppen az aktualis posztot, azt a cim alatt latjatok (en Nils Holgersonné neven, Viktor még nem tudja, vacillal a Sobri Joska meg Rozsa Sandor kozott). A csaladi emailezesbol azert nem lepunk ki persze, csak az elmenybeszamoloink allnanak itt.

Persze a legesemenytelenebb hetvegen kezdtunk, ezert mast most nem nagyon tudok irni, tegnap setaltunk a schonbrunni parkban, nagyon szep napsutes volt, es egy mellekepulet titkos es eldugott grillezo helyen felirtuk szennel egy faasztalra, hogy ITT JARTUNK. Viktor igazibol az onnan nyilo ipari kemenybe akart felmaszni, de tul csinosan voltunk oltozve.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr291033008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gem 2009.03.30. 12:38:34

Kicsit sokat kellett klikkelgetni, meg a két évvel ezelőtti indapass regisztrációmra már nem akart emlékezni a rendszer (de az is lehet, hogy én nem kerestem elő a jelszót), ezért létrehoztam egy újabbat, de sebaj! Cserébe nem kért tőlem egy jelszót se, és az első link sem olyannak tűnt, mintha tartalmazna egyet is, biztosak vagytok benne, hogy levédtétek?

Nekem speciel a fénykép nagyon tetszik, a Rózsa Sándor és a Sobri Jóska nick viszont egyáltalán nem, magam erősen gondolkodtam a "Petivel horgásztam"-on, de aztán gondoltam, mégiscsak meghagyom Viktornak, nem lopom le. És szóljatok rám, hogy ne offoljam szét a blogotokat :-)

Puszi!

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.03.30. 13:20:02

@Sweet sensations, hot temptations coming over you:
hello -gondolom- Mimi, tuti levedtuk, igazibol jelszo nincs, csak be kell jelentkezni, kulonben nem latszanak a bejegyzesek.
Viktor vegulis valami harmadik nicket valasztott, majd meglatjatok, mikor ir vegre :-)
az offolasnak is orulunk, lenyeg, hogy velunk foglalkozzanak! :-)

Gem 2009.04.01. 11:50:41

@Nils Holgersonné: Aha, az most már világos, hogy csak belépés után enged olvasni, addig csak a címlap látszik üresen, illetve ma a voca people volt rajta, de abban sem vagyok biztos, hogy azt Ti raktátok-e föl vagy az inda kvázi-automatikusan. Remélem, lassanként majd a többiek is beszivárognak ide és írogatnak valami érdekeset :-) (természetesen csak akkor, amikor épp Ti nem)

missMarple 2009.04.01. 14:09:39

*nagyon gátol a kommentezésben a tény, illetve az elvárás,hogy érdekesnek,izgalmasnak, stb. kell lennem...
*megnéztem,hogy mi is az a kevlár.eddig nem tudtam.
*ma nem loptak el tőlem semmit.eddig.
*arcátlanul tombol kint a tavasz.
sajnos most bent vagyok...

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.04.01. 14:37:34

@missMarple:
jajj, nem kell am erdekesnek meg izgalmasnak lenni! nekunk mar az is izgalmas, hogy itt olvassak amit beirunk -

TáltosBandi 2009.04.01. 14:45:20

@missMarple:

Tőled egy hiányos tőmondat is a legizgalmasabb, legérdekesebb és legkedvesebb a szívemnek.

missMarple 2009.04.01. 17:39:06

@missMarple:
*a képen Kira magát szebbre "csinálta",mint Téged!

Best of the best 2009.04.01. 19:57:22

Kösöznöm hogy tag lehetek!
Örülök hogy kitaláltátok ezt a kis oldalt, majd próbálok nagyon aktív lenni. Mostmár internet is vana szobánkban, így kicsit azért könnyebb...nem kell a hideg, egérszagú irodában ülni (munkahelyem).

missMarple 2009.12.01. 18:45:55

EZ MÁR MAGA A HALHATATLANSÁG

*Négyesben utaztunk.Valahogyan szóbakerült a kis Nils és a vadludak is.A legkisebb missMarple messzerévedőn jegyezte meg:emlékszem már honnan olyan ismerős ez a név! Hát a Nils Holgersonné a blogon!!!

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.12.02. 09:59:34

@missMarple: nahat, ez vicces! szegeny Selma Lagerlöf biztos nem gondolta volna
süti beállítások módosítása