TáltosBandi 2009.04.02. 17:20

képrejtvény

Tisztelt olvasók!

Szerkesztőségünk egy kis játékra hívja önöket. Tippeljék meg mi van a fiatalember összecsukott tenyerében? A második képen a csirizes (csúnya) ujja mögött?

A : Egy szál ibolya

B : Kandiscukor

C : Az MSZP válságkezelő programja

D : Mögötte van a bordó függöny

E : Canon DIGITAL IXUS 100IS a világ legkisebb ultrakompakt digitális kamerája

A helyes megfejtők között egy kedves mosolyt sorsolunk ki.

Ha ön kíváncsi természetű, akkor a www.megfejtés.com-ra kattintva rögtön megmutatjuk a megoldást.

www.megfejtés.com

köszönjük megtisztelő figyelmüket:

a szerkesztőség.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr731042199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.04.02. 18:02:51

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

de jo, mar alig varom, hogy lassam!

(meg jo, hogy nem azt a batar nagy tv-t vettuk meg tegnap, hanem inkabb ezt a cuki pici gepet, ez sokkal jobban befer a lakasba!)

Gem 2009.04.02. 21:55:46

Bocsi-bocsi, fordított sorrendben olvastam, most látom, hogy feloldottad a titkosítást a rokonok/barátok beetetése okán. Az előző bejegyzésem így nem érdekes. De tényleg rengeteget írtatok egy nap alatt, mióta utoljára erre jártam, ha nem figyelek, el sem bírom majd már olvasni.

Ez a pici kamera nagyon megfogta a fantáziám, hogy mi mindenre használható. Ha nekem ilyen lenne... (de mivel csak aljas célokra óhajtom használni, egyelőre nem kell). Miért nem vettétek meg a TV-t 10 euróért? Azt a címkét csak Viktor ragasztotta rá egy másik termékről?

TáltosBandi 2009.04.03. 08:31:05

:) a tv 10 eurò volt, de ilyen kibelezett mintatèvè amit dekorációként használnak a bútorokhoz. mondjuk volt egy csomó és az tök menő lett volna ha veszünk ötöt. (fürdőszoba, nappali, konyha, előszoba, hálószoba) az mindenesetre árulkodó a képen hogy fél kézzel tartom a 60 kilós cuccost. de hízelgő, hogy kinézted belőlem. ;)

missMarple 2009.04.03. 13:17:18

*Tisztelt Szerkesztőség!

Ezúton jelentem be,hogy ÉN azonnal tudtam a megfejtést, tanu rá a Főtörzsőrmester, akivel akkor éppen forródróton voltunk!

(jutalom nincs?)

Best of the best 2009.04.03. 18:26:01

Én is olvastam tegnap a feladványt, de valahogy elmaradt a válasz...na sebaj. A kamerára tippeltem volna én is, Viktorunkat ismerve.
süti beállítások módosítása