Jo kis vasarnap volt, delelott kerteszkedtunk, Bandi rengeteget segitett papanak, tesómmal mi meg tovabb apritottuk a gilisztakat. A gyerekek jatszottak, babahazat epitettek, ruhakat krealtak, rohangasztak, a lanyok sikitoztak (amikor Bandi betett a szajaba egy jol megtermett, hosszu, kover gilisztat), hintaztak a fuggoagyban (Ki akarok szallni! Be akarok szallni! A Zita nem hagy minket! Szomjas vagyok! En is! Zita hagyjal! A Zita mindig ugy csinal, mintha jogyerek lenne, ha itt van egy felnott, de aztan megint rosszalkodik! Vegyetek mar ki! Szomjas vagyok! Kira! Kira! Kiraaaaa!), mi beszelgettunk, kerteszkedtunk, olvastunk, blogot irtunk, fozocskeztunk, aztan kint ettunk a teraszon (De ugye nekem nem kell gilisztat ennem?), fagyit is, rengeteget, gyereknap.

Ebed utan:

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr291048293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Best of the best 2009.04.05. 22:51:57

*Valami nem stimmel ezzel a képpel, én személy szerint 5 lábat látok a képen...

*Örülök nektek, hogy kicsit kikapcsolódtatok, hogy kimozdultatok ebben a szép időben. Én is elmentem sétálni, fel a hegynek, Ildikóval (Pető) és Dzsóóódzs-al. Kellemes volt.
Csak egy nagy bajom van, alig tudok levegőt venni, talán az is nagyban közrejátszik, hogy reggel ittam 2dl teát, meg este 6 órakor megint 2dl teát. Szóval itthon rájöttem, hogy semmi folyadékot enm kapott a szervezet, most meg sztrájkol, én meg alig élek.
Szóval az este folyamán megpróbálok magamba tölteni 2 litert, szerintem menni fog.
Csak aztán nehogy, "akarásnak hányás a vége" legyen belőle.

Best of the best 2009.04.05. 22:56:24

*Meglehet tudni, hogy ki az a másik kedves személy, aki angliában tartózkodik?

*Na és az az amerikai zászló...ez a Barack igen jó gyerek ám!

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2009.04.06. 10:01:13

Best of the best, szerintem teged szamol kettonek, mert Ausztriaban sincs nekunk 28 olvasonk..

osszesen pedig hat labunk volt, csak nem latszik mind. plusz elesszemuek felfedezhetik Debbie baba kaucsuk labacskait is, feher harisnyaban.

sikerult a 2 literes penzumot betolteni? maskor vigyel magaddal innivalot! (igen, anya)
süti beállítások módosítása