...csak szokás szerint kicsit sűrűek a napok, és TB nem ír, mert nincs ihlete, vagy nem tudom miért. Itt a tesóm, szóval igyekszem korán munkába menni, és korán hazaérni, de jövő héten előadásom van, fontos, és azt írom, meg persze dolgozni is kell mellette, aztßn délutánonként meg mindig akad valami mulatság, estébe hajlóan, tegnap például megnéztük Táltos Bandit a színházban, a Denevérben, nekem jó volt másodjára megint, tesómnak meg gyerekkori álma, hogy lássa, hát most megkapta, ha nem is a klasszikus feldoglozást, ez mindenképp nagyobb élmény, és hát Bandi látványa se semmi frakkban, ing nélkül, neki a legkockásabb a hasa az egész színpadon.

Itt még frakk sincs rajta.

Hétfőn meg fürdőben voltunk, Oberlaaban a Kurbad-ban (ez annyira egy vicces szó, de most nem megyek át malacba), szuper volt, szerencsére csak a végén derült ki, hogy valamiféle félreértés folytán nem volt nálunk elég pénz, de még iratok sem, és az osztrákok nem arról híresek, hogy csak úgy átengedjenek 1 euró 30 centet a szegény rászorulóknak. Na mindegy, Bandi megoldotta, mint mindig, míg mi csak sápadoztunk tesómmal, hogy most mi lesz. Aztán meg röhögtünk, de nagyon.

Ilyenek ezek a napok, jó lenne néha pár hét eseménytelen semmittevés, de majd ha megöregszünk.

Ha valaki tud jó szállást valahol a Balaton környéken hétvégére, az szóljon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr782181539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása