Elképeszto iramban telik az ido, mindennapra jut valami, és mindennap kimarad valami, amit meg kellett volna csinálni.

De tegnap volt például a céges karácsonyi buli, és négy év után eloszor végre nem ugyanaz a béna DJ-csaj jött el, aki a táncolthatatlan elektronikus nem-is-tudom-milyen-de-nagyon-muveszi zenéjét nyomatta, hanem a 80-as évek diszkóslágereitol kezdve P!nk-ig mindent játszottak. Az ereszd el a hajam érzést még a vacsora elott, egy januári, 20%-os leépítés bejelentésével fokozták, szerencsére a Research&Developmentben (kutatás és fejlesztés) maguktól is elmennek az emberek, szóval nem számítunk kirugásokra.

A téma a jég es tuz volt, horgoltam egy hópelyhes fülbevalót, és meglepoen nagy lett a sikere, csomó kolléganom rendelt belole. Hogy elnyerjék horgolós kegyeimet, adtak a hajba kenheto csillámporjukból, nagyon csinik lettünk.Volt aki meg a haját vagy a szakállát festette vörösre, meg mindenféle vicces parókákban jöttek.

A vacsi finom volt (liba, párolt káposztával, és mivel hétfon meg kacsát ettem, vasárnapra vagy szarvast, vagy nyulat szeretnék, ha lehet), a sütik bénák voltak, a caipirinhába nem tettek elég cukrot, de aztán maga az egyik nagyfonok csinált nekem Bacardi kólát. (ami egyébként fúj, de hát úgy örült, hogy beengedték a pult másik oldalára) 

Jó volt a társaság, rég táncoltam ennyit. Rádöbbentem, hogy évek óta ismerem ezeket az embereket, és ez most valahogy jó érzés. Talán azért, mert ma elküldöm egy másik cégnek az életrajzom, és egy kicsit pánikolok. Eddig még sosem voltam áru a munkaeropiacon. (igaz, vevo sem)

 

Kicsit álmos ma mindenki. Mondjuk a srácok nem munka közben aludtak el így, hanem hajnalban már eleve az irodába jöttek. Jó buli volt, na.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr482521456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ruju 2010.12.18. 16:48:02

Az első kép igen lazára sikerült... Az egyszerű nézelődő számára (é. nekem) olybá tűnhet, hogy az úriember elaludt, miközben a gatyájában turkált... Többször megnéztem, mire rájöttem, hogy az a kabátzsebe (?) :-D

("amilyen buli volt, örülj, hogy nem ugatsz" :-DDD)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.12.19. 22:54:40

én eddig azt hittem, hogy a gatyájában van a keze... :D

az ugatáshoz meg: azért aaakkora buli nem volt :)
süti beállítások módosítása