Na most az van, hogy párhónapos száműzetés után a szupernő visszatér, kipihenve, kisimulva és tele tervekkel. Úgy tűnik, a test-lelki anomáliáim végre megadták magukat a józan észnek (vagy valami ilyesmi), és megint aktív vagyok.

Az elmúlt két napban például elintéztem 4 nagyon régóta halogatott dolgot (ki nem mondott újévi fogadalmam, hogy nem tologatom az elintézendőket - kicsit sokba kerültek nekem tavaly a mindenféle figyelmetlenségekből adódó büntetések), ez teljesen feldobott, bár van még a listán, meg újak is a képbe kerülnek, de tegyük fel, hogy beérem magam egyszer, és tényleg csak azzal kell foglalkoznom, ami épp új.

A lakás hónapok óta nem volt ilyen vállalható, ugyan minden nap csak egy kicsit pakolok benne, de ez az elmúlt pár napban már hihetetlen változást hozott, például sötétben is bátran lépek a hálószoba padlóján, nem kell attól félnem, hogy hasraesem valami helyre kis tárgykupacban.

Aztán mostanában főzök is, mert bármennyire is nem szeretek az ételtől függeni, mostanában rájöttem, hogy nem működöm ebéd nélkül. És egyébként nem is olyan megerőltető, mondjuk kitalálni, hogy mi legyen, az nehéz, de aztán egész gyorsan megvan. ÉS TB pl ma hazajött a munkából (volt egy óra szünete), és főtt étellel vártam, azt hiszem, ez több, mint amit apukám valaha is elképzelt volna rólam.

És szennyeskosarat sem terhelem túl, sőt, a polc, ahová a vasalnivalót dugdostam már egy ideje tök üres.

És ma csináltam testvajat, mert egy ideje kifogytunk.

És olvastam egy csomót.

És pörög a szociális életem, ma például jön egy barátnőm dumálni, sütök sütit.

A tennivalós lista persze így is hosszú, és mindig kerül rá új dolog, de a szupernőnek semmi sem lehetetlen, hurrá, hUrRÁÁ!

:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr383534706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nekemnyafogj 2012.01.10. 22:54:12

(=Kalor, csak ez a gep nem volt ujratelepitve)
egy szuperno nalunk is elkelne. majd veszek toled leckeket. :))))
jovok nektek en is egy tszm bejegyzessel, de meg elo kell banyasznom nehany fotot a csaladi archivumbol illusztralasnak. :)

caravela 2012.01.11. 01:25:11

Azt kihagytad, hogy engem is felhívtál! Engem mindig kihagysz, na. Tökjó hogy visszatért a szupernő!

nux vomica 2012.01.12. 12:18:50

Üdvözlünk újrahangolva!
Köszönjük, hogy vagy, úgy is, mikor nyafiztál.

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.01.12. 16:48:41

@caravela: nem is igaz, hogy mindig kihagylak :) de tényleg felhívtalak, és tök jót dumáltunk :) legközelebb beírom, nem felejtem el!

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.01.12. 16:50:50

@nekemnyafogj: nem mintha tényleg szupernő lennék, de órákat szívesen adok bármiből :))

regiszráltam nálatok, már csak a jóváhagyásra várok, meg majd a tszm-es bejegyzésre!!

Mikaél 2012.02.11. 20:17:52

Na végre !
Hurrá...!
süti beállítások módosítása