Biztos nem az F.S-es bejegyzés miatt*, de tegnap óta a szupernő-énem egy csomó régről halogatott dolgot megcsinált. Lehet, hogy csak D-vitamin hiányom volt, és a hétvégi parkos napozás volt ilyen jó hatással.

És még friss kenyér is volt, meg gnocchi krumplinudli paradicsomos-póréhagymás-tejszínes öntettel.

És egyébként eddig gondolkodtam, hogy mikor is szedjem le az üzenőfalról a karácsonyi képeslapokat, de ez is eldőlt, a duquesa Vitória de Saxe-Coburgo-Kohárytól kaptunk egy kedves kártyát Portóból, miszerint gondol ránk. Szóval eljött a pillanat, leszedtem a télieket, és kiraktam a Douro képét. Éljenek az olvasóink, köszönjük szépen!

Ha Portóban jártok, ne hagyjátok ki a Dourón való hajókázást, szerintem az egyik legjobb program ott. És ha van időtök, akkor a folyó mellett felfelé vonatozzatok ki vidékre, az is szuper, a víz mellett megy a sín, és mindenfelé mesebeli hegyek vannak szőlőkkel tele.

 

*azt hittem, mindenki utálni fogja, de lett egy csomó komment :) egyébként ti visszaolvassátok ezeket a kommenteket? mert néha úgy érzem, tök felesleges ott válaszolgatni, mert azt már senki sem nézi.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr764332947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mikaél 2012.03.22. 20:00:15

RÁMez teráp ikuss hatás salva lavan...

Mikaél 2012.03.22. 20:07:31

Hajrá F.S
Hajrá F.S
Hajrá F.S

(Hejjj: Bécsben,Portóban,Londonban ;) - www.youtube.com/watch?v=xVuPrqCuiD8

Kalor 2012.03.22. 20:36:02

micsoda bejegyzesozon! :) gondoltam ratok becset kerulgetve a nemzeti unnepen, aztan utaztunk meg vagy kilenc orat. most kiheverjuk a beszerzett valami durvasagot, aztan jobban belenezek a fs posztba, mert sztem erdekes. :)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2012.03.23. 09:44:47

@Kalor: Erre jártatok? És mg innen 9 óra volt hazáig?? Szegények. Beugorhattatok volna egy teára :)

Kalor 2012.03.23. 18:43:42

@Nils Holgersonné: nemetorszagban voltunk rokonlatogatoban. odafele még nem alltunk meg becsnel, visszafele meg már nem. :)) hu de durva lenne portoig autozni.....
süti beállítások módosítása