Igen, tudom, augusztus 13 van, de egyrészről jövő héten nekem már szeptember, vagyis kezdődik a tanfolyamom, ami miatt napi 10 órát nem kisgyerekes szülő leszek, hanem Nils Holgersonné, és ez egyszerre rémít meg és tesz kíváncsivá, másrészt meg tegnap megadtam egy volt gimis osztálytársamnak a blog címét (hello Greg!), és rájöttem, hogy mivel nem hajlandó 2009-től kezdeni az olvasást, azt fogja hinni, hogy ez a blog csak Liliről szól, és nem Táltos Bandiról, NH-néről ÉS TündérLiliről. És nem fogja tudni, hogy milyen jófejek voltunk mi (már) régen (is).

Szóval bele kell húznom, hogy a blog újra régi fényében tündököljön (ha-ha) és ez a mai nap éppen megfelelő arra hogy a hangya Holdra szálljon. Számba cukorkák repüljenek, a varázslat valósággá váljon  hogy ezt elkezdjem.

És még az is van, hogy nagyon szép, gömbölyödő évszámot (évet?) éltem meg, és a szülinapomon valóra vált az egyik álmom, annyi fagyit ehettem, amennyi belém fért. A kerek évszám meg nagyon tetszik,  a tavalyit utáltam, szerintem az egész év eltelt anélkül, hogy kimondtam volna, hány éves vagyok. De az idei évem szuper lesz. Na, valahogy mégiscsak összehoztam, hogy miért is van újév.

És a fogadalom meg az, hogy írok gyakrabban, és erre figyelmeztetem utastársaimat is. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr876600837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csippcsuppblog 2014.08.13. 21:02:38

Ó, hát akkor boldog születésnapot! :) A blog pedig így is nagyon élvezhető!
Dominika
süti beállítások módosítása