Most az van, hogy nyakamon egy határidö, és 8. órája ülök egy viszonylag kényelmetlen széken (az elsö 30 percben mondanám viszonylag kényelmetlennek, utána már teljesen az), és nem igazán tudok egybefüggöen koncentrálni. Mondanám, hogy unom, de az nem lenne igaz, csak akkor nem kéne azt mondani, hogy kétségeim vannak, hogy jól csinálom-e, remélem jó lesz, remélem, kész lesz, jajvalaki mentsenmeg. Ezen az sem segített, hogy délelött nálunk járt az ORF, és felvették, ahogy 200mikroliter vizet pipettázom egy 50ml-es csöbe (jóvanna, semmi más nem volt ott kéznél és nem volt felkészülési idö), miközben megdumálom a fönökömmel a dolgok állását. Remélem, jól gondolom, hogy nem vettek fel hangot, mert pont azt meséltem neki, hogy nem igazán alakulnak úgy a kísérletek, ahogy vártuk :D de úgy kell neki, miért pont erre kérdezett rá. 

A család meg egyébként kimaxolja az osztrák televízióban rejlö lehetöségeket, múlt hónapban Lili volt a híres ember:

http://gifmaker.cc/PlayGIFAnimation.php?folder=2015030923MZfSRiZNw67RXiM0D7RWf1&file=output_dUfb42.gif&music=https://www.youtube.com/watch?v=OeTVyL8swZg&start=2

(a gifért köszönet Bandi apukájának)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr337275359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tá Titi 2015.03.19. 11:38:28

Szerencse, hogy tudattad velünk "Bandi papája" van a háttérben, így tapintatosan kerülöm a kritikát.
( A gifek weblapra való integrálásában még lenne mit tanulnia;)
Míg gyorsan átfutjuk a napi tudnivalót TündérLili ott ugrálhatna szemünk előtt….
süti beállítások módosítása