rájöttem, hogy a hétvégén sem lesz több idöm, mint ebben a pillanatban, úgyhogy gyorsan leírom, mi újság a kisnindzsanyúllal.

92-98 cm, 13 kiló. Kb. A saját fejében ö 160 centi (meg szokta mutatni az ovis méröszalagon, milyen magas), és biztos, hogy csak pár kiló, mert szerinte mi simán tudjuk öt cipelni. 

Gondolom, ezt hívják dackorszaknak, hogy mindegy mi, az ellenkezöjét állítja. Ha nagy étvággyal eszik valamit, és megkérdezem, hogy ízlik-e, akkor is azt mondja, hogy nem. És persze nem megy fürdeni, nem megy aludni, nem jön a játszótérre, és a játszótérröl nem megy haza, és nem, az irtó vagány, virágos töröknadrág sem tetszik neki a boltban, amiböl, ha lett volna 38-as, és simán kettöt vettem volna magamnak. Persze nem volt, úgyhogy ö sem kapott, én sem kaptam. 


img_9584_1.JPG

Na jó, itt csak fáradt volt már, de nagyon. Igen, a csizmája leopárdmintás ÉS Hellokittis. Nem én vettem :D

Hallgatózik, figyeli a hangokat, belsöket, külsöket egyaránt. (a fülemmel hallom, teszi hozzá) A múltkor hazafelé a vonaton mondtam, hogy kijön értünk Táltos Bandi, ugrálva örült neki, aztán hallgatózott, és mondta, hogy már hallja, hogy jön. "Liliiii! Liliii! Hallom, ahogy apa hív"

Ha nagymozgásban nem is, színészkedésben verhetetlen. Összehúzza magát, konkrétan reszket, kérdezem, fázol? "Nem, csak játékból". És tényleg, mert játékból pont esik az esö a nappaliban, és bemenekült a hálóba, ahol a titkos háza van. Aztán a múltkor meg meglátta Radica nénit, a szája elé kapta a kezét, ingatta a fejét, hogy ne! ne! és a falhoz lapulva hátrálni kezdett. B barátnöm, aki látta, mondta is, hogy látszik, hogy nem bírja Radicát. A következö pillanatban TL meg elnevette magát, és szaladt vissza a nénihez dumálni. Nem is értem, honnan jönnek neki ezek az ötletek, de elég mókás. 

Itthon kiragasztottuk pár rajzát (nincs sok, meg van róla gyözödve, hogy nem tud rajzolni), azóta ha vendégségben alkot, a végén mindig jószívvel ajánlja a háziaknak, hogy most csinálhatnak kiállítást. Ha nem hallgatnak a szép szóra, akkor kér celluxot, és elintézi maga :D.

img_9716.JPG

Ezt mondjuk közösen rajzoltuk, Lili csinálta a szört, meg a zoknit a sárkány lábán. Ö rendelte meg, hogy a kissárkány szopizzon. 

Egyre több szót hoz haza, mesél a Hexéröl (boszorkány) meg "a másik lányról", aki a mesében volt, és azt is tudja, hogy a Hexe böse (gonosz). Most már tudatosan próbál németül dumálni a villamoson az arra érdemeesnek tartott utastársakkal. Még böven kellek én, de egyre kevésbe fél megszólalni.

Voltunk esküvön, elötte hetekig ment a sírás, hogy de ö nem akar koszorúslány lenni, ö menyasszony akar lenni. Ott helyben szerencsére már el volt varázsolva (Szép ruha, új cipöööööööö), és nem jutott eszébe kilökni a menyasszonyt a helyéröl. PErsze nem csináltunk képeket, ne is kérdezzétek. 3 koszorúslány volt, irtó helyesek voltak együtt. Vittünk babakocsit (ez a babakpcsi mekkora szívás, utáltuk már az elsö óra után), hátha abban elalszik majd a lagzin, de éjjel egyig nem tudtuk lerakni, folyton táncolni akart (mondjuk nagyon jó zene volt). ìgy kénytelenek voltunk hazaindulni, mielött eszébe juttott volna, hogy igazából nagyon fáradt (délután sem aludt aznap). Jó volt, ha lesz kép, talán még írok erröl is.

 img_9681.JPG

Itt azt akartam lefényképezni, ahogy szisztematikusan lepakolja az összes könyvet, és mindegyiket végiglapozza (ezt csinálja egyéves kora óta), de mire elövettem a telefonom, sürgös hívást kapott a doktornö, és indulnia kellett egy beteghez.

img_9693.JPG

Simán elbír két fagyival. Az én lányom <3

img_9734.JPG

A végére meg csak egy lazulós kép egy péntek délutánról. A kattintás elött még teljesen ki volt nyúlva, és állítása szerint a holdat nézte az égen (tényleg ott volt)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr777440994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nux vomica 2015.05.10. 22:25:28

Hát, nem-jei ellenére továbbra is szeretjük.

Tá Titi 2015.05.26. 16:40:45

Persze, így szép az élet...
-( két fagyival, kabátban, napszemüveggel, ..;) -
( Vajon, mi lehet a hátizsákocskában...)
Nem csoda, ha egy kőrengetegben, nem igazán "működik"-közre a leányzó...
JA, és ma-holnap 36...;)
süti beállítások módosítása