Nagyon klasszikus hároméves, önállósodik, véleménye és karaktere van, viccelkedik, gondolkodik, egyre több mindenre emlékszik, és még mindig kiválóan elszórakoztat minket. 

A nagymozgásban sokat ügyesedett, bár még mindig lassabb a többieknél, de mivel lépést akar tartani, komoly edzésbe fogott. A játszótéren már nem csak felismeri, de együtt is játszik az ovistársaival, ennek is tökre örülök. Az oviból 3 barátnöje van, az orosz Isabel, az indiai Ridhima, meg szerb Tatjana, az utóbbi szokott a mi parkunkba járni.

A babákhoz nagyon ért, simán tanácsot is adna a szülöknek, szerencsére egyelöre csak magyarul ("mama, sír a kisgyerek! Nem tudja az anyukája, mit kell vele csinálni? hát meg kell szoptatni!"), egy-két frusztrált anyukát biztos kikészítene. 

Vonaton addig izeg-mozog, cukiskodik, amíg valaki szóba nem elegyedik vele. Nem kell sokat várnia. (A múltkor egy szlovák pár mellett ültünk, mondom hagyd már, Lilikém, ne kacsingass rájuk, beszélgetnek. "- De hát én is beszélgetni akarok!") 

Hú, a múltkor meg egy nagyon szép lánynak mutatta be a táncát a vonaton, és kiderült, hogy a lány egy igazi balerina! Nagy volt az öröm :)

Mondatokat még nem mond németül, de rengeteg szót hazahoz, és egyre többször szólít Angélának (így hívják az óvónénit), ha mutatni, vagy mondani akar valamit, szóval szerintem az oviban is egyre többet beszél.

Énekel, néha nagyon vicces dalocskákat.

Hercegnömenyasszonykisbaba. 

Bújócskázik, tornázik, sportozik.

Ja, kb 13 kiló és valahol 92 és 98 cm között van. 25-ös a lába. 

img_0081.jpg

Imádom a tökéletes kis róbertgida-lábait (egyébként bugyiban van, de szerinte ez egy futónadrág)

img_0110.jpg

Gratz&Böhm

img_0119.jpg

Aktuális kedvenckép

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr917505594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ziebi31 2015.06.02. 15:25:12

Hát képzeld el, engedett regisztrálni a blog.hu. El se hiszem.
Szóval őrület hogy már 3 éves, és milyen nagy, és cserfes, irtó aranyos kislány. :)

nux vomica 2015.06.06. 22:51:00

hát, az a vicces utolsó kép...,csudi aranyos.

csippcsuppblog 2015.06.07. 20:12:13

Utólag is boldog születésnapot Lilinek!

Tá Titi 2015.06.16. 11:41:22

Szülinaptól, víztől, fénytől, vagy pajkosságtól, de csillog…;)
süti beállítások módosítása