Ausztriában meg hosszú hétvége volt (illetve csütörtök ünnep, pénteken meg kivettem szabadságot), és a kismajorannával kettecskén elvonatoztunk Tszm-re. Ezeréve nem voltunk, már nagyon hiányzott. Lili fájáról már leérett az cseresznye (direkt úgy lett kiválasztva, hogy a szülinapján érjen), de volt rengeteg meggy meg eper, elég jól éltünk. 

img_0335.jpg

Mostam a tavalyi gyapjúm maradékát (idén már nem is kértem el a helyi földbirtokostól, mert annyira nehezen megy ez a projekt), sürgösen kéne egy kártoló a közelben, mert kézzel az életben nem fésülgetem ki. A gyapjúról egyébként tavaly fényképezgettem elég jókat, hogy majd a blogba, aztán semmi se lett belöle. Ha megtalálom, berakom. Arra mondjuk így is jó volt, hogy legyen sörénye a lónak, és egy kesztyübáb nagymamának is ebböl lesz haja, csak pont kifogyott a ragasztó. (Lili rajzolta a ló szemét, nöies szempillákkal, és szemböl a kifestett körmei is látszanak)

img_0301.jpg

Kicsit besegítettünk a háziaknak, de azonkívül a 4 nap tökéletes semmittevéssel telt. Csak kár, hogy a többi unokatesó nem ért épp rá.

 img_1832.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr577525630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nux vomica 2015.06.15. 21:14:29

Látom, jól elboldogult így is.A fülbevalója aranyos.

Mi mindenre használható a gyapjú : D

Tá Titi 2015.06.16. 12:44:37

Kék vájlingban ilyen mosolyt fakasztó tekintetet vágni…
Kékségben ketten is elférnek…;)
Mikor fog Lili fájáról cseresznyét osztogatni?
Kék vájlingban ilyen mosolyt fakasztó tekintetet sugározni….
süti beállítások módosítása