(fel kell hívnom egy céget)

Főnök: Kiabáltál már életedben?

Én: öööööö

 

 

update: ha nem is kiabáltam, de ma már erősen felemeltem a hangomat. Sajnos hasztalan.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr988870034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vackor1b 2016.07.10. 19:10:48

Most komolyan! Erre mi a jó válasz? "Á, dehogy én egy angyal vagyok." Akkor az a baj, hogy nem vagyok életrevaló.

Gem 2016.07.13. 12:46:34

Persze hogy kiabáltam. Minden esetben, amikor az éppen aktuális kisgyerek tőlem több méter távolságra épp az autóútra készült lelépni.

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2016.07.15. 09:21:18

@vackor1b: @Gem: a lényeg az lett volna, hoyg van egy cég, amelyik nem képes idöre leszállítani a rendelésünket, és nekem kell hivogatnom öket naponta kétszer. A fönököm vérmérséklete szerint ilyenkor nem árt, ha tud kiabálni az ember.

Gem 2016.07.15. 09:30:41

@Nils Holgersonné: Ja, nekem lejött, hogy ilyesmiről van szó, van tapasztalatom cégekkel, akiknek telefonálni kell, az utóbbi két hónapban éppen Mo. legnagyobb cégétől próbálok 22,5mFt-ot kivarázsolni, amivel tartoznak nekünk... Az én főnökeim az udvarias megközelítés hívei, ezért az egyik, aki már nem is a főnököm, de kis ideig az volt, és érdekelt az ügyben, írt a múlt héten egy olyan cirkalmas levelet angolul a cég egyik (nemmagyar) kisfőnökének, hogy szerintem ő maga se értené meg, ha visszaolvasná, az mindenesetre nekem kiderült belőle, hogy az angol sem és a fogalmazás sem a legerősebb oldala.

A gyerekes példával csak azt írtam, hogy azért igenis tudunk kiabálni, ha fontos, és ha az tűnik célszerűnek.
süti beállítások módosítása