TáltosBandi 2010.11.18. 21:36

Háppersze!

Van az az érzés, mikor sokat gondolkodsz egy szón, néven, bármin, és ha hirtelen meghallod akkor utána elönt egy jóérzés, hogy biztos, hogy erre gondoltál.

Optimális esetben ez teljesen egyértelmű érzés, de néha nem érezzük biztosnak, hogy ez volt az a szó vagy név amit kerestünk. Ilyenkor nekem néha segít, ha párszor kimondom hangosan. (Néha még akkor se jön az érzés, ez elég nyomasztó egyébként, mint egy elfojtott tüsszentés.)

Együtt ebédeltem ma N.H.-nével és megláttam egy néger fickót aki hasonlított valakire.

Mire N.H.-né közölte, hogy az egyik orvos a Doktor Housból, Dr. Benton.

Örültem, hogy rájött, de nem volt meg az a nagyonjó érzés, hogy: igeeeeeen a jó öreg Benton doktor, háppersze. És ezen akartam úgy segíteni, hogy kicsit ízlelgettem a nevet.

Ez úgy néz ki, a gyakorlatban, hogy fennhangon ismételgetem, hogy "Dr. Benton", addig amíg magabiztosabb nem leszek, hogy ezt a nevet kerestem.

Remélem a fekete férfi is inkább azt hiszi afáziás vagyok, mint hogy őt gúnyoltam, mert közben már befejezte az ebédjét és visszavitte a tálcáját és tőlem kb. egy méterre állt és gondolom csodálkozó arckifejezéssel nézett engem, miközben én fennhangon ismételgettem a hangsúlyokkal játszva mint egy perverz robot: doktor Benton, doktor Beenton, doktor Bentoon, dokktor Benton.

Ekkor vettem észre (amit addig csak éreztem, hogy valaki áll mellettem), hogy ő lóg bele az aurámba. Néztük egymást másfél másodpercig aztán mint aki valami illetlent bámul, eloldalgott.

Nem láthatta ezért az arcomon a kirobbanó örömöt, amikor N.H.-né megtalálta a neten, hogy igazából Dr. Foreman.

Bár ha belegondolok, nem lett volna jobb ha visszajön, és úgy talál az asztalnál, ahogy sugárzó tekintettel ismételgetem: doktor Foreman, Foreman, háppersze a jó öreg Foreman.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hasonmások, mint két afro-amerikai csók

 

Minden rejtély megoldódott, helyreállt a világbéke, kísérem vissza N.H.-nét az ebédből a munkahelyére és valamin összekaptunk, mire civódásunk csúcspontján a szemem közé vágta, hogy ő egy csomószor megalázkodik és könyörögnie kell nekem egy csomó mindenért.

- Na miért kell csomószor könyörögnöd?

- Rágóért*, meg szexért.

Azóta se tudom eldönteni, hogy ez bók vagy sértés.

 

*N.H.nének egy csomag rágó valamikor egy napig se tart, és ha tőlem kunyerál, akkor félrágó nemrágó.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr232458116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filotás lili 2010.11.18. 23:09:58

Félve kérdezem: biztos, hogy jöjjünk jövő héten? Mert ezek szerint így is elhanyagolod az asszonyt.

TáltosBandi 2010.11.19. 01:11:53

@filotás lili: Azt tanultam egy kedves médiában dolgozó barátomtól, hogy mindig maradjak píszí, így erre csak annyit válaszolok, hogy jöhettek bármikor, itt mindig jó a hangulat. N.H.-né néha morcoskodik, de nem szabad túl komolyan venni. Vannak dolgok amiket sokkal-sokkal jobban szeret mint a rágót. Ezekből soha nem elég. Ilyen például a horgolás. :D

babaBonBon 2010.11.19. 09:17:14

Ráadásul Benton doktor a Vészhelyzetben volt!!! (Ja lehet, hogy a háuszban is, azt nem néztem... ha igen, akkor úgy látszik az összes kórházas sorozatban bentonnak hívják a feketét)

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.11.19. 09:47:33

@babaBonBon: nem, hát pont ez a lényeg! hogy az agyam legmelyerol elohivtam egy fekete doki nevet, és az a Benton volt, de igazibol a house-os Foremanre gondoltam, ezert nem jott a felismeres egyikonknek sem.

utana viszont fogalmunk sem volt, honnan jott a benton nev, ezert arra is rakerestunk, igy derult ki, hogy az a veszhelyzetes.

borisvian 2010.11.19. 16:11:17

lehet hogy én vagyok szőrszálhasogató (biztos), de ehhez a bejegyzéshez mért Morgan Freeman és Laurence Fishburne került be illusztrációnak és mért nem Eriq La Salle és Omar Epps?

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2010.11.19. 23:11:22

@borisvian: nem szőrszálhasogató, csak rugalmatlan. T.Bandi túl sok Family Guyt nézett, és belejött a szabad asszociációkba: nem értelmet kell keresni, hanem átadni magad a sodrásnak.

borisvian 2010.11.20. 19:35:08

@Nils Holgersonné: ez mindent megmagyaráz. de ma úgyis mindenben igaza van, szóval üssekő tyúkanyó.
ps.: Boldog TB napot mindenkinek!

nux vomica 2010.11.21. 11:46:25

szex? talán naponta kellene zellerkrémleves:-)))

TáltosBandi 2010.11.21. 12:37:42

@nux vomica: naponta ötször? hetente huszonötször? nekem nincs ennyi pénzem zellerre.
süti beállítások módosítása