Annyira elegem van, hogy itt ez a szép hosszú hétvége, de dolgoznom kell. Olyan munkát szeretnék, amit sikerrel végzek hétközben, de ha munkaszüneti nap van, akkor tudjam azt élvezni. Kint süt a nap, a strandon kéne lógnunk, én meg be vagyok ide zárva, mint valami kis egyetemista vizsgaidőszakban. Utálom, na.

Jó, azért belefér egy kis szülifeli, és tegnap fogtam magam, meg a fonalaimat, meg a szupergyönyörűséges új pikniktakarónkat, és letekertem a Burggartenbe

(ennél sokkal több a zöld, de olyan képet nem találtam, ahol a pálmaház is látszik, meg a park is), és horgoltam két órát Delphine-nel meg Amandával, aki amerikai, és mostanában csatlakozott a kézimunkázó született feleségekhez. Emma mostanában kimenti magát, mert múlt hétre volt kiírva, bár egyelőre semmi jele a gyereknek.

Szóval sütött a nap, üldögéltünk az árnyékban, beszélgetünk, körülöttünk fiatalok, volt gitárszó, nagy nevetés, kisgyerekek, nagyon tökéletes volt, kivéve, hogy átlag húszpercenként jöttek oda mattszemű drogosok, hogy a kekszünkből lejmoljanak. Tökéletes osztrák társadalom, rulez.  Mindenesetre legközelebb a belváros helyett azt hiszem a mellettünk levő Schweizergartent választjuk, ahol csak török anyukák terelgetik számtalan gyermeküket.

Azért nagyon szeretek így biciklivel a városban, a kockás plédemmel, barátnőkkel. Hazafelé együtt tekertünk Delphine-nel, mindkét biciklin kosár, benne sütik, fonalak, rajtunk kis nyári ruha, hajunkban virág, annyira giccses volt, hogy az már szép :) már dörgött, de még pont hazaértünk a vihar előtt.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr572958599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blanchelinakárki · http://ablakszem.blogspot.com 2011.06.06. 15:08:47

muti a "szupergyönyörűséges új pikniktakaró[...]"-t

Nils Holgersonné · http://eloretolthelyorseg.blog.hu 2011.06.08. 08:35:31

@blanchelinakárki: jó, de ahhoz le kell jutnom a parkba.. vasárnapig legkesobb lesz kép, ok?
(egyébként nem is értem, miért nem csináltam a horgolos délutánon képet)
süti beállítások módosítása