Nagy kő esett le a szívemről. Mostantól nem érzem majd örménynek magam, ha Pesten sétálgatok és zászlóba botlok. Ugyanis Budapest eddigi zászlaja 1873-tól úgy nézett ki, hogy ettől sokan örménynek, sőt néhányan románnak érezték magukat.

A kérdés nem is az, hogy mennyire érzem magam románnak, hanem hogy mennyire kell gyűlölnöm egy országot, hogy emiatt ellenérzéseket tápláljak egy város zászlajával szemben?

Sebaj. Mert ha főpolgármester vagy csinálhatsz új zászlót.

Azért mondjuk előtte megmutatnám pár embernek, aki sok zászlót látott már, akkor lehet, hogy nem fordulhatna elő, hogy véletlenül olyat tervezzek, hogy arról meg néhány embernek majd a hadi zászló, vagy a haditengerészeti lobogó jusson eszébe.

Nem lehetnének az ágak helyett valamilyen félelmetes és erős állatok? Ja, és nem lehetne középen?

Van egyébként egy szuper tippem, legyen a Tarlós zászló a haditengerészeti a szuper oroszlánnal meg griffel, és a haditengerészeti lehetne Budapest zászlaja, csak tolják a címert középre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloretolthelyorseg.blog.hu/api/trackback/id/tr312994567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása